Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers komen nu met de meest bizarre nepverhalen over Hailey Bieber om haar de grond in te stampen

Het is jullie vast niet ontgaan: heel Hollywood is in rep en roer omdat Hailey Bieber Selena Gomez belachelijk zou hebben gemaakt in een video. Selena liet weten dat haar wenkbrauwlaminatie niet helemaal goed gelukt was en even later postte Kylie en Hailey samen een video van hen samen op FaceTime, waarin ze inzoomen op hun wenkbrauwen. Toeval? TikTokkers denken van niet. Inmiddels zijn we al een tijdje verder en gaan er talloze verhalen rond op het internet waarin Hailey Bieber onderuit wordt gehaald. Maar.. er is nu een nieuwe trend gaande waarin er ook heel veel valse verhalen worden verteld.

Let goed op.

Valse verhalen over Hailey Bieber

Natuurlijk gaan we nooit helemaal te weten komen wat de waarheid is wat betreft het hele Selena-Hailey drama, maar interessant is het wel. Wat nóg interessanter is, is dat mensen op TikTok nu helemaal losgaan met de verhalen over Hailey Bieber. Ze vertellen over ontmoetingen, ruzies en nare opmerkingen. Maar.. dat is allemaal verzonnen. Het lijkt er nu op alsof mensen nepverhalen de wereld in sturen om maar zo veel mogelijk haat te zaaien. Bekijk de drie TikToks hieronder maar, dan snap je wat we bedoelen.

@corrinjohnson

I’ll never forget this day #haileybieber #haileybaldwin #tea #celebritystorytime #storytime #selenagomez #justinbieber #haileybaldwinbieber

♬ original sound – Rin

@yelenalala

allegedly #storytime #meetingcelebrities #haileybieber #haileybaldwin #selenagomez

♬ original sound – Yelena

@ashmalerzz

Safe to say ill never forget this night out. #haileybieber #haileybaldwin #celebritystorytime #storytime #judtinbieber

♬ original sound – Ashley Malik

Gelukkig is het pretty obvious dat dit soort verhalen niet waar zijn, dat zie je ook in de commentsectie. Mensen geloven er niks van, maar let wel op want voor je ‘t weet ben je weggezakt in een soort fake-Hailey news waar je niet meer uitkomt.

Weg volgers

Dat Hailey zichzelf niet echt populair heeft gemaakt bij haar volgers dat is wel duidelijk. Ook heel veel celebs hebben haar inmiddels ontvolgd. Lili Reinhart, Rihanna, Miley Cyrus en Lady Gaga hebben allemaal op de unfollow-button gelikt. Geen ruimte voor negativiteit, zo zien we maar weer. Selena neemt zelf een pauze van social media.

Kulture Wave Beauty: Cardi B komt met een beauty- en verzorgingslijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.