Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Hailey Bieber en Kylie Jenner maken Selena Gomez opnieuw belachelijk en deze video bewijst het

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Sinds Hailey Bieber met haar man Justin Bieber is getrouwd heerst er een bepaalde spanning tussen haar en Justin’s ex, Selena Gomez. Deze spanning lijkt vooral van de kant van Hailey Bieber te komen, terwijl het model keer op keer ontkent dat ze iets tegen Selena heeft. Toch lijkt het er nu sterk op dat Hailey Bieber en Kylie Jenner Selena Gomez opnieuw belachelijk maken en deze video bewijst het.

Fans zijn woest!!

Selena Gomez

Het lijkt weer heel goed te gaan met Selena Gomez. Na het uitbrengen van een heftige documentaire over haar mentale gezondheid is Selena namelijk weer helemaal terug op social media. Zo gaat de zangeres geregeld naar Instagram en TikTok om een tutorial te delen over hoe je haar make-up het beste kunt gebruiken. En ook op het gebied van de liefde gaat het goed met Selena Gomez.

Zo werd Selena Gomez onlangs nog gespot met haar nieuwe vriend Drew Taggart. Hij was bij niemand minder dan Alex Cooper van Call Her Daddy op bezoek en vertelde in haar podcast dat hij al ruim drie maanden met een nieuwe vrouw aan het daten was en dat is dus Selena Gomez. De zangeres heeft zich dus allang gedistantieerd van Justin Bieber, maar zijn vrouw – Hailey Bieber – lijkt Selena Gomez maar niet met rust te laten.

Hailey Bieber reageert voor het eerst op claims dat ze Justin Bieber van Selena Gomez heeft ‘gestolen’

Verleden

Selena en Hailey hebben beiden al een lang verleden met Justin Bieber. Iedereen weet natuurlijk dat Selena Gomez en Justin Bieber al sinds het begin van hun carrières om elkaar heen draaien. Dit zorgde er al snel voor dat de twee een relatie kregen, maar deze liep niet altijd even soepel. Het koppel was helemaal weg van elkaar, maar ze hebben er uiteindelijk toch voor gekozen om uit elkaar te gaan.

Niet veel later (twee maanden!!!) nadat Selena en Justin uit elkaar gingen trouwde hij met zijn vrouw Hailey Bieber. En sinds dat moment lijkt er een strijd te zijn tussen Hailey Bieber en Selena Gomez. Toch dacht iedereen dat dit afgelopen was toen Hailey en Selena vorig jaar met elkaar op de foto gingen, maar niks is minder waar. Hailey Bieber en Kylie Jenner maken Selena Gomez namelijk opnieuw belachelijk op Instagram en fans hebben er genoeg van. Dit moet stoppen!

Selena Gomez Hailey Bieber
@tyrellhampton

Reactie Hailey Bieber en Kylie Jenner

Selena Gomez ging deze week namelijk naar Instagram en vertelde daar dat ze per ongelijk haar wenkbrauwen teveel had gelamineerd. Nog geen drie uur later deelde Kylie Jenner verschillende Instagram-verhalen waarin ze overdreven haar wenkbrauwen liet zien. Zo postte ze een foto met de tekst “This was an accident?????” over haar wenkbrauwen heen en was in haar verhaal een screenshot van haar en Hailey Bieber’s wenkbrauwen te zien toen ze aan het FaceTimen waren.

Dit komt niet zomaar ergens vandaan. Selena Gomez heeft deze week Kylie Jenner namelijk ingehaald en is nu de meest gevolgde vrouw op Instagram, met 381 miljoen volgers. Naast dit feit is er onder fans al langer bekend dat het niet helemaal lekker loopt tussen Selena en Hailey. Het is namelijk niet de eerste keer dat Hailey Bieber Selena Gomez belachelijk maakt op social media.

@devotedly.yours

Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama 👑 #kyliejenner #haileybieber

♬ original sound – Nuha

@bravoandyalt

Wait until Taylor Alison Swift catches wind of this… #selenagomez #haileybieber #kyliejenner #kendalljenner #bellahadid #taylorswift #drama

♬ original sound – Andy

Dit zijn de leukste reacties op de iconische foto van Selena Gomez en Hailey Bieber

Reacties fans

Fans zijn dan ook woest op Hailey Bieber en Kylie Jenner. Zo schrijft een fan: “For those saying “it was an accidental selfie posted” COME.. ON.. The billionaire marketer doesn’t accidentally post anything. Be for really real.” Andere fans schrijven: “They’ve always been mean girls… eventually people’s true colors will show”, “With all the money, they can’t buy class”, “Kylie and Hailey are giving high school vibes” en “it’s not aa coincidence anymore.”

Het lijkt erop dat Kylie Jenner het hier niet bij laat. Ze reageert namelijk op de TikTok-video en schrijft: “This is reaching. no shade towards Selena ever and i didn’t see her eyebrow posts! u guys are making something out of nothing. this is silly.” Fans geloven hier echter niks van en zeggen allemaal hetzelfde. Zo reageren ze: “she definitely was tho. too many coincidences…..”, “OK THEN EXPLAIN WHAT IT WAS ABOUT!! Explain it Kyle! Please!! 😂” en “it’s giving Regina George.”

@devotedly.yours

Replying to @kyliejenner Kylie Jenner responded saying she did not shade Selena Gomez

♬ original sound – Nuha

Wat vind jij van dit drama?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.