Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 7 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Tosca (32): ‘Ik ben er onlangs achtergekomen dat mijn vriend veroordeeld is voor een ernstig misdrijf’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Tosca (32)* die er onlangs achterkwam dat haar vriend veroordeeld is voor een ernstig misdrijf.

‘Ik ben er onlangs achtergekomen dat mijn vriend veroordeeld is voor een ernstig misdrijf’

“Ik en mijn vriend hebben al vier jaar een gelukkige relatie. Hij is mijn eerste vriend en ik dacht ook mijn laatste, tot ik laatst achter iets verschrikkelijks kwam. Ik kwam er namelijk achter dat mijn vriend in het verleden veroordeeld is voor het mishandelen en misbruiken van zijn vorige vriendin. Toen ik hem daarmee en het feit dat hij dit nooit aan mij verteld heeft confronteerde, leek het hem niet zoveel te doen.

Hij zei dat dit het verleden was en dat het er niet toe doet in het heden, omdat hij het niet nog een keer zou doen. Nu moet ik zeggen dat hij bij mij nog nooit iets geks heeft gedaan, maar ik had het wel graag willen weten. Ik vroeg hem dan ook of hij ooit had nagedacht om het aan mij te vertellen, waarop hij zei dat hij niet verplicht was om dit of iets anders uit zijn verleden aan mij te vertellen.”

Ruzie

“Ik was compleet in shock door zijn reactie, maar hoe meer ik er naar vroeg, hoe defensiever hij leek te worden. Op gegeven moment werd hij zelfs boos dat ik naar meer details bleef vragen. Maar ik heb het gevoel dat ik misleid ben in deze relatie, doordat ik van tevoren niet alle informatie had. Nu zou je als lezer natuurlijk denken ‘meid, maak dat je wegkomt’ en iets in mij zegt ook om dit te doen. Maar ik ben zes maanden zwanger en moet nu beslissen of ik het leven met de man waarop ik verliefd ben en de vader van mijn kind moet opgeven of niet. En als ik eerlijk ben weet ik niet welke keuze ik moet maken. Ik ben er helemaal kapot van…”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.