Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker spreekt zich uit over zijn seksleven met Kourtney Kardashian

De relatie van Travis Barker en Kourtney Kardashian neemt serieuze vormen aan. Afgelopen weekend postte Travis nog een foto van zijn nieuwe tatoeage ter ere van Kourtney, nu spreekt hij zich via Instagram uit over hun seksleven (!).

En fans hebben het niet meer.

Travis Barker over seksleven Kourtney Kardashian

In januari werd bekend dat de Travis Barker en Kourtney Kardashian aan het daten zijn na een lange vriendschap. Een bron vertelde aan E! News dat het erg low-key was, maar dat Kourtney erg gelukkig is met de relatie. “They are a really good match, and Kourtney’s entire family already loves Travis. They have been neighbors and great friends for years, and it just recently turned romantic.”

Afgelopen weekend deelde Travis een foto op Instagram van de nieuwe tattoo op zijn borst. Die tattoo heeft alles te maken met Kourtney Kardashian, want hij heeft haar naam boven zijn borst laten tatoeëren. Nu post Travis een foto op Instagram waarmee hij alles zegt over zijn seksleven met Kourtney. Bij een recente foto zette hij in de caption, “All day I dream about sex w/ you”

Reacties

Maar dat is niet alles, want behalve de suggestieve caption tagde hij ook zijn liefde Kourtney Kardashian in de foto. En dat terwijl ze er niet op staat, wat suggereert dat de caption over haar gaat. Kourtney Kardashian liket de foto en fans hebben het niet meer in de reacties onder de foto.
“Awww Kourtney forever ❤️❤️❤️ “ schrijft een fan, “Lucky Kourt!” voegt een ander toe. “He’s in love!” voegt een derde toe.

Toch zijn er ook fans die aan ex Scott Disick denken, die inmiddels een relatie heeft met model Amelia Hamlin. “Someone check on Scott,” schrijft een van de fans. Hoe dan ook, het moge duidelijk zijn dat Travis Barker en Kourtney Kardashian smoorverliefd op elkaar zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.