Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 29 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

AWH: Travis Barker vroeg om Kourtney’s hand bij het graf van haar vader Robert Kardashian

Nog meer Kardashian nieuws.. Het blijkt maar weer dat haar relatie met Travis Barker een van de beste dingen is die Kourtney Kardashian in lange tijd is overkomen. Travis is namelijk een echte sweetheart én een gentleman. In de derde aflevering van The Kardashians – die sinds gisteren te zien is – onthulde Kris Jenner dat Travis het graf van Robert Kardashian Sr. bezocht voordat hij zijn Kourtney ten huwelijk vroeg.

OMG.

De verloving van Kravis

In de aflevering van Hulu’s The Kardashians van 28 april kregen fans een kijkje in de dagen voorafgaand aan de verloving van Travis Barker en Kourtney Kardashian. Deze verloving vond afgelopen oktober op epische wijze plaats. Op een strand bezaaid met rode rozen en kaarsen vroeg Travis zijn Kourtney om haar hand. Zó romantisch.

Robert Kardashian

Maar dit waren niet de enige lieve daden van Travis.. Kris Jenner onthulde dat haar toekomstige schoonzoon ervoor zorgde dat er – naast Kris zelf – nóg een speciaal persoon voor Kourtney op de hoogte was van zijn plannen, voordat hij de grote vraag aan Kourtney stelde. Deze persoon is haar overleden vader, Robert Kardashian Sr. Deze succesvolle zakenman en machtige advocaat stierf in 2003 op 59-jarige leeftijd aan slokdarmkanker.

De hand van Kourtney

Het feit dat Kourtney’s vader al een lange tijd overleden is, hield Travis niet tegen om Robert alsnog om de hand van zijn dochter te vragen. “He asked for her hand in marriage, and I was like, literally, I want to cry now,” vertelt Kris Jenner in de derde aflevering van The Kardashians. “It was so sweet and so tender. And then he said he went to your dad’s grave and asked your dad for permission, and I just lost it.” Dat snappen we helemaal, Kris.

“It’s all happy, I just wish your dad was here to see it,” vervolgde momager Kris. “I can hardly believe that it’s the first time that she’s getting married.”

Wij zijn heel benieuwd wanneer Travis en Kourtney nu écht in het huwelijksbootje stappen.

Zo denkt Kris Jenner over de babyplannen en verloving van Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.