Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian deelt eerste foto’s van Las Vegas-bruiloft met Travis Barker

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Kourtney Kardashian en Travis Barker een aantal uur na de Grammy Awards in het huwelijksbootje zijn gestapt. De twee besloten te trouwen in een trouwkapel in Las Vegas. ‘What happens in Vegas stays in Vegas’ gaat hier niet helemaal op.. want er zijn nu beelden van de bruiloft opgedoken.

CUTE!

Kourtney en Travis’ Las Vegas bruiloft

Afgelopen zondagavond vond de 64e editie van de Grammy Awards plaats, waar Kourtney en Travis beide aanwezig waren. Na afloop van dit evenement, besloten de twee dat het nog lang geen tijd was om naar huis te gaan. In plaats daarvan gingen ze naar een trouwkapel in Las Vegas en lieten ze zich daar trouwen door een Elvis Presley-imitator.

Foto’s van de bruiloft

Kourtney heeft op haar Instagram een serie super lieve foto’s van de ‘bruiloft’ gedeeld. Op de foto’s zijn Kourtney en Travis samen te zien en ze zien er super gelukkig uit. Zó lief.

Bij de foto’s schrijft Kourtney: “Found these in my camera roll. Once upon a time in a land far, far away (Las Vegas) at 2am, after an epic night and a little tequila, a queen and her handsome king ventured out to the only open chapel with an Elvis and got married (with no license). Practice makes perfect.”

Officieel getrouwd?

Na gisteren bleef de vraag of het Las Vegas-huwelijk van Kourtney en Travis ook voor de wet geldt. Een bron van de kapel waar het huwelijk plaatsvond beweerde namelijk dat zij alleen koppels trouwen die een officiële huwelijksvergunning hebben. Daarentegen beweerde een andere bron dat Kourtney en Travis deze niet zouden hebben gehad tijdens het huwelijk.

Op deze vraag heeft Kourtney nu zelf antwoord gegeven: het huwelijk geldt niet voor de wet. Maar dat vinden wij helemaal niet erg: dat betekent dat er nog een Kravis-huwelijk op de planning staat. Yes!

Wil je ooit trouwen? Zoveel moet je sparen voor je bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.