Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo denkt Travis Barker’s ex over zijn relatie met Kourtney Kardashian en dat laat ze merken

Travis Barker en Kourtney Kardashian zijn het meest recente Hollywoodkoppel. Tijdens Valentijnsdag postte Kourtney een foto van haar hand in de zijne en daarmee bevestigden ze officieel hun relatie op Instagram. Nu laat de ex van Travis Barker op niet zo’n subtiele wijze weten hoe ze over de nieuwe relatie denkt.

Ze postte ook al een foto met een bijzondere caption op Instagram.

Ex Travis Barker over relatie met Kourtney Kardashian

Als je benieuwd was hoe de Travis’ ex Shanna Moakler over zijn nieuwe relatie met vriendin en buurvrouw Kourtney Kardashain denkt, heb je hier het antwoord. Ze postte een foto na de officiële bevestiging op Instagram met de caption, “And I should Goodfella you, call me Karen, waking up to my Beretta…..” ⚓️

Hoewel dat nog enigszins cryptisch is en er niet dramatisch uitziet, is er toch iets anders aan de hand. Volgens E! News likete Shanna een reactie die zei dat Travis Barker gedowngrade was naar Kourtney Kardashian. De reactie luidde, “Shhhhiiiii that broad don’t got nothin’ on you. Travis downgraded big time.” En die like laat maar weer zien hoe Shanna écht over de relatie denkt.

Shanna Moakler

Mocht je niet op de hoogte zijn van de romantische geschiedenis van Travis en Shanna, dan praten we je graag even bij. Het stel trouwde in 2004 en gingen uit elkaar in 2008. Het is dus al ruim tien jaar (!) geleden dat ze uit elkaar gingen. Toch lijkt Shanna wel bezig met de nieuwe relatie van haar ex. Ondertussen genieten Travis Barker en Kourtney Kardashian vooral van elkaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.