Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 18 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Binnenkort kunnen we weer smullen van Bridgerton’s Regé-Jean Page in deze film

In onze favoriete Netflix-serie Bridgerton konden we geen genoeg van hem krijgen en we snakken overduidelijk naar meer werk van de acteur. We hebben het natuurlijk over de knappe Regé-Jean Page. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten voor we hem weer op ons scherm zien verschijnen: we zien hem volgend jaar namelijk al in een nieuwe film.

We vertellen je er alles over, want dit wil je weten.

Regé-Jean Page pakt rol in nieuwe film

De acteur zien we (gelukkig) ook terug in het tweede seizoen van Bridgerton, maar we zien hem begin volgend jaar ook in de film Dungeons & Dragons. En daar worden we blij van, want deze man op je beeldscherm is alleen maar smullen. Regé-Jean Page heeft namelijk getekend voor een van de grootste rollen in de film, samen met Chris Pine, Justice Smith en Michelle Rodriguez.

In de film gaan we een hele andere kant zien van zijn acteerwerk. De film bevat namelijk allesbehalve mooie balzalen, trouwerijen en jurken. Verdere details over Dungeons & Dragons moeten nog komen, maar wij zijn in ieder geval al enorm benieuwd naar de rol van Page. Tot nu toe is de releasedatum 27 mei 2022. We’ll keep you updated.

James Bond

De geruchten over een eventuele rol voor Regé-Jean Page in James Bond zijn ondertussen verduidelijkt. De acteur heeft nog niks ondertekend, maar wel gereageerd op de geruchten. Hmm, nog even afwachten dus. Als het aan ons ligt mag er in ieder geval wel meer materiaal van deze man komen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.