Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 23 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Spieken bij de overburen: deze vier trends van Londen Fashion Week kopiëren we naar onze eigen garderobe

Deze week kwam Londen Fashion Week ten einde. Tijd om de balans op te maken dus. Dat doen we door te kijken naar de trends en tendensen in de straten van de Britse hoofdstad. Zo weten we meteen welke microtrends dit voorjaar een belangrijke rol spelen.

Copy paste naar onze eigen garderobe, a.u.b.

Voorjaarstrends van Londen Fashion Week

Van opvallende kleuren combinaties tot nieuwe modellen pantalons: dit zijn de trends van Londen Fashion Week die we graag meenemen in de rest van 2024.

Rood met roze

Girlhood is populairder dan ooit en dat zien we ook terug in de mode. De twee meest vrouwelijke kleuren, rood en roze, worden naar hartenlust met elkaar gecombineerd. Niet alleen op de catwalks, maar ook in de straten van Londen. Felrood met zachtroze is een populaire combi – het is de nieuwe interpretatie van a pop of red.

The wrong shoe theory

Ben jij al bekend met the wrong shoe theory? Dit houdt in dat je voor een paar schoenen kiest dat eigenlijk totaal niet past bij de vibe van je outfit, om zo een extra modieuze look te creëren. En boy, in Londen geloven ze heilig in deze theorie. Met succes, want zo til je de look inderdaad naar een hoger niveau.

Puntschoenen

We hadden het eerder al over schoenentrends van dit voorjaar en daar kwamen de puntschoenen ook in voor. Tijdens Londen Fashion Week werd nog eens extra bewezen hoe populair de puntschoentjes zijn. Het valt vooral op dat metallic puntschoenen populair zijn. Zo steekt er altijd een glanzende punt onder je look uit.

Low waist broeken

De high waist broeken zijn hartstikke uit. De tijd van low waist is nu echt aangebroken. Ook in de straten van Londen spotten we veel lage jeans en zijn ze niet bang om een beetje buik te laten zien.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.