Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 9 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze tweets vertellen wat we allemaal denken tijdens het kijken van You seizoen 4

Dit is geen oefening: You seizoen 4 staat sinds vandaag eindelijk op Netflix!! We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk kunnen we weer genieten van Penn Badgley als Joe Goldberg. Veel fans zijn dan ook onmiddellijk begonnen met het bingen van het vierde seizoen van You en Twitter gaat de hele ochtend al compleet los.

Wij zetten de meest herkenbare tweets voor je op een rij!

You seizoen 4

Voordat je aan seizoen 4 van You begint ben je vast toe aan en kleine recap. Het is namelijk alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het derde seizoen op Netflix verscheen. Zoals je waarschijnlijk nog wel weet was Joe compleet obsessed met Marienne. Zo obsessed dat Love, de vrouw van Joe, doordraaide en Joe probeerde te vermoorden. Toch slaagde zij hier niet in en we zagen hoe Love aan het einde van seizoen 3 werd vermoord.

Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe Joe naar Parijs ging en in de trailer is te zien dat seizoen 4 daar precies wordt opgepakt. Alleen is Joe nu niet in Parijs, maar gaat hij werken op een school voor rijke mensen in Londen en wordt daar geconfronteerd met zijn verleden. Maar dit keer lijkt het erop dat Joe niet de moordenaar is, maar er iemand achter hem aanzit.

Reacties

Natuurlijk zijn fans direct seizoen 4 van You gaan bingen en wij snappen wel waarom. Dit spannende verhaal zorgt er namelijk voor dan niemand van ons deze serie kan loslaten. Zelfs op Twitter is de serie hét gesprek van de dag en fans vertellen maar al te graag wat zij van het nieuwe seizoen vinden. Zo schrijft een fan: “Joe is the perfect definition of “if I can’t have you, no one else will” #YouNetflix.”

Andere fans schrijven: “Girl at this point they all guilty not y’all laughing at your “friend” death and only caring about money…#YouNetflix”, “OH NO, OH NO NOT THE GOLDEN SHOWEROH MY GOD #YouNetflix”, “Joe living in south kensington in that huge flat on a lecturer’s salary is killing me. #younetflix” en “if they didn’t want us to lust over a serial killer maybe they shouldn’t have cast penn badgley as joe goldberg #YouNetflix”

Hieronder staan nog meer te herkenbare tweets:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.