Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Twitter gaat compleet los over de billen van Madonna tijdens de VMA’s 2021 en dit is waarom

Dat Madonna nog steeds hot is, bleek weer tijdens de MTV Video Music Awards van dit jaar. Ze maakte haar entree op het podium in een outfit die Twitter direct aan het praten kreeg, namelijk een trenchcoat over een leren bodysuit met pofmouwen en een bijpassende zwarte hoed. Maar het ging niet alleen over haar outfit, toen ze de trenchcoat uittrok ging het op Twitter vooral over haar billen.

We praten je bij.

Madonna tijdens de VMA’s 2021

Toen ze het podium opstapte zei de popster, “And they said we wouldn’t last. But we’re still here, motherf–kers.” Daarna feliciteerde ze MTV met de tekst, “Happy 40th, MTV! Welcome to the 2021 MTV Video Music Awards.” De trenchcoat ging al snel uit en toen ze terug de coulissen inliep, was de hoog uitgesneden achterkant van de bodysuit te zien. En dat leidde tot een hele reeks reacties op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat Madonna’s postuur het onderwerp van gesprek is. In 2019 verscheen ze in Stonewall Inn in New York City om haar klassieker als “Like a Prayer” uit te voeren, toen vonden fans al dat haar billen er ander uitzagen. Op Twitter leidde dat toen tot een trending debat over eventuele implantaten. Als reactie plaatste Madonna toen een cryptisch bericht op Instagram met de tekst, “Desperately Seeking No Ones Approval………………😂 And Entitled to Free Agency Over My Body Like Everyone Else!! Thank you 2019 🎉🎉🎉! Its Going to Be an amazing Year!! 🔥🔥🔥! #2019#freedom #respect #nofear#nodiscrimination.”

Het lijkt erop dat fans dit keer weer veel te zeggen hadden over de billen op internet. Na haar verschijning op het podium was haar naam direct trending op Twitter en dat zorgde dan ook weer voor veel reacties. Dat komt voornamelijk door haar leeftijd, de popster is inmiddels 63 jaar oud.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.