Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears is verloofd met vriend Sam Asghari en dít is de verlovingsring

Het is duidelijk dat Britney Spears zich langzaam losmaakt van haar vaders conservatorschap, want de zangeres maakt bekend verloofd te zijn met vriend Asghari. Onder de eerdere regels mocht ze niet trouwen met haar vriend, maar nu laat de zangeres weten dat Sam op een knie is gegaan en haar een prachtige verlovingsring heeft gegeven.

We praten je bij.

Britney Spears en Sam Asghari verloofd

Drie maanden geleden zag het er allemaal nog heel anders uit voor Britney Spears, toen ze in een emotionele hoorzitting haar verhaal deed en de rechter smeekte om het conservatorschap van haar vader te beëindigen. Zo mocht ze niet trouwen met partner Sam Asghari en had ze gedwongen een spiraal. Toch overtuigde haar getuigenis de rechter niet, maar inmiddels heeft haar vader aangekondigd zelf afstand te willen doen van het conservatorschap.

Britney Spears heeft nu roze haar en deelt een foto op Instagram

En dat betekent dat Britney steeds meer te zeggen krijgt over haar eigen leven. Sam Asghari wist in ieder geval wel hoe hij dat moest vieren en kocht een prachtige verlovingsring voor haar. Natuurlijk zei Britney Spears direct ‘ja’ toen Sam op een knie ging en deelde ze een video op Instagram waarin de diamanten verlovingsring te zien is. Ze laat de ring van alle kanten zien en schrijft in de caption, “I can’t fucking believe it 💍💍💍💍💍💍❣️!!!!!!”

https://www.instagram.com/reel/CTvOjVsMPJe/?utm_source=ig_embed

Reacties

Fans zijn natuurlijk direct door het dolle heen, nadat zij zich de afgelopen maanden hard maakten voor de #FreeBritney-beweging. Zo schrijft iemand, “Awe you twoooo 🙌❤️‍🔥😍😍😍. CONGRATS GUYS” en zegt Paris Hilton, “Congratulations love!! 😍 So happy for you! Welcome to the club! 👰🏼💍” Een derde voegt toe, “HE’S SO LUCKY!!!! 🌟 💍.” Ook Sam post een foto van hem en zijn nieuwe verloofde Britney Spears, die een middelvinger opsteekt naar de camera. Het moge duidelijk zijn dat de twee er lang op hebben moeten wachten, maar dat we binnenkort een bruiloft kunnen verwachten.

De looks van Britney Spears door de jaren heen: van school girl tot de rode loper

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.