Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Iedereen op Twitter zegt hetzelfde over de Netflix-film Tick Tick… Boom!

Er komen de laatste tijd ontzettend veel goede Netflix-Originals uit. Nu heeft Netflix opnieuw een geweldige film uitgebracht, genaamd Tick Tick… Boom! De muzikale film vertelt een prachtig verhaal en zorgt ervoor dat menig kijker een traantje wegpinkt. De film is zelfs zo goed dat fans massaal naar Twitter gaan om te bespreken hoeveel ze van de film houden, en er is één ding waar alle fans het over eens zijn.

Wij praten je bij.

Netflix-film Tick Tick… Boom!

De nieuwste Netflix-Original Tick Tick… Boom! is eindelijk uit. Fans waren al een tijdje aan het wachten op de film, sinds de trailer 5 maanden geleden uitkwam. De film Tick Tick… Boom! volgt Jon (Andrew Garfield), een jonge theatercomponist die in 1990 aan tafel zit in een restaurant in New York City, terwijl hij schrijft aan wat hij hoopt de volgende grote Amerikaanse musical zal worden.

Dagen voordat hij zijn werk tentoon moet stellen in een make-or-break-uitvoering, voelt Jon de druk als nooit tevoren. Hij schrijft zijn theatermeesterwerk terwijl hij worstelt met de liefde, vriendschappen en de druk van het leven in New York City. Zijn vriendin Susan droomt namelijk van een artistiek leven buiten New York City en zijn vriend Michael geeft zijn droom op voor een leven van financiële zekerheid. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, wordt de artistieke gemeenschap ook nog geteisterd door de AIDS epidemie en Jon vraagt zich af wat ze moeten doen met de tijd die ze hebben? tik, tik … BOEM!

Twitter is compleet in de war door de reviews van House of Gucci

Twitter

De film is pas sinds 19 november uit, maar is nu al een ontzettend groot succes. Op Twitter bespreken fans hoe emotioneel de hele ervaring was, maar dat is niet het enige waar fans het over eens zijn. Fans zeggen namelijk allemaal hetzelfde over ster Andrew Garfield en zijn geweldige performance. Zo schrijft een fan: “Andrew Garfield’s name is definitely going to be on the Oscar’s nominee list” en een andere fan schrijft: “If Andrew Garfield doesn’t win an Oscar for #TickTickBoom, we might riot. Just saying…”

Heb jij de film al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.