Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Twitter is compleet in de war door de reviews van House of Gucci

We hebben allemaal geduldig gewacht op de release van Ridley Scotss true crime-drama House of Gucci. De film, met hoofdrollen voor Lady Gaga en Adam Driver, was de laatste maanden onderwerp van gesprek en is vanaf aanstaande donderdag eindelijk te zien in de bioscoop. En omdat de release steeds dichterbij komt, zijn de eerste reviews van critici ook al binnen.

Twitter is compleet in de war na het lezen van de reviews.

House of Gucci

De film vertelt het waargebeurde verhaal van Patrizia, de voormalige echtgenote van Gucci-oprichter Maurizio Gucci. Patrizia werd in 1995 veroordeeld voor het inhuren van een huurmoordenaar om haar man in Milaan te vermoorden. In de film volgen we de misdaad in de familie en de bijbehorende val van het House of Gucci.

Nu we nog maar een paar dagen verwijderd zijn van de release van de film, komen de eerste reviews van critici binnen. En die lopen nogal uit elkaar, zo noemde Variety de film “Ridley Scott’s best film since Gladiator,” en zei Buzzfeed dat het een “an unambitious mess” is. Op Rotten Tomatoes lopen de ratings ook volledig uit elkaar, van 2.5/5 tot 4.5/5, een van reviews zegt dat de film vol met “extreme ups en downs” zit en een ander zegt dat er geen “juicy drama” te vinden is in de film.

Reacties op Twitter

Inmiddels weten we niet meer wat we moeten geloven en lijken ook fans compleet in de war te zijn, blijkt uit gesprekken op Twitter. Fans reageren op de uiteenlopende reviews die de film heeft gehad:

Hoewel het ernaar uitziet dat iedereen er een andere mening over heeft, is één ding duidelijk: het optreden van Lady Gaga in House of Gucci is precies zoals we haar willen zien en zorgt ervoor dat ze haar carrière als actrice verder kan ontwikkelen.

Lady Gaga verschijnt in een geweldige jurk tijdens de première van House of Gucci

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.