Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het seizoen van de UGG’s is begonnen: zo combineer je ze dit najaar

De zomer is voorbij en het wordt kouder buiten dus tijd om je UGG’s weer uit de kast te halen. Tegenwoordig zijn de warme laarzen weer helemaal in. Iedereen loopt ermee en of je ze nou mooi of lelijk vindt: ze zijn in ieder geval comfortabel.

Je kan de schoenen op veel verschillende manieren stylen. En wij hebben onze favoriete manieren op een rijtje gezet.

Hoe combineer je UGG’s?

Het is een fijne lijn tussen schattig en ordi – daarom hier onze favorieten looks met UGG’s.

UGG’s met een jeans en leren jas

Het blijft lastig om de schoenen goed te combineren, zonder dat het lijkt alsof je op je sloffen loopt. Bij deze look combineer je UGG’s met een wide leg jeans en een cropped jasje. Door sieraden en een mooie tas toe te voegen maak je je outfit helemaal af. Deze look is perfect voor het weekend en zit ook nog eens mega comfy.

Onder een legging en cropped trenchcoat

Als je voor een echt comfortabele outfit wil gaan, kan je je UGG’s onder een legging aandoen met een cropped trenchcoat. Het zit heerlijk en is geschikt als je niet zo’n drukke planning hebt, maar toch een beetje gekleed naar buiten wil. Door een mooie tas maak je je look helemaal af.

UGG’s onder een nette jas

Als de dagen echt wat kouder worden is een dikke jas noodzakelijk. Als je voor een put together look wil gaan, is déze outfit perfect voor jou. En je hoeft er weinig voor te doen, hoe chill is dat? Voeg een mooie tas toe en je bent klaar om de straat op te gaan, accessoires doen wonderen.

Shorts en een blazer

Komt er nog een najaarszonnetje door? Dan kan je je UGG’s ook onder een kort short dragen met een cropped wit shirt. Maak de look af met een blazer. Door je UGG’s met witte sokken te combineren hou je de outfit casual. Draag er een zonnebril bij en je bent klaar voor de dag.

Met deze TikTok-hack tover jij je oude paar om in mini UGGs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.