Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Mentale Gezondheid 14 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 6 vakantiehuisjes in Nederland mét jacuzzi wil je uitproberen

Als het weer de komende weken nog een beetje meezit, kunnen we genieten van een heerlijke (na)zomer. Kies jij dit jaar voor een verre vliegvakantie, of wil je het liever dichter bij huis houden? Wij zochten alvast vakantiehuisjes in Nederland met een jacuzzi voor je uit. Ook heerlijk als mini-vakantie om even helemaal tot rust te komen.

Je hebt natuurlijk geen excuus nodig om eens voor jezelf te kiezen en een mini-vakantie voor jezelf in te lassen. You deserve it, girl. Dus neem die vakantiedagen op, en boek een huisje. Voor jezelf, gezellig met je lover of met een stel vriendinnen.

Onderstaande vakantiehuisjes zijn gewoon in Nederland en hebben allemaal een jacuzzi. Dat noemen we pas echt ultiem genieten.

6 x een vakantiehuisje met hottub

1. Rha, Gelderland

In deze Tiny House zit het gebruik van een sauna inbegrepen. En als je jezelf echt wilt verwennen, dan is het ook nog mogelijk om een hottub-arrangement én ontbijt bij te boeken. Je vindt het huisje in Rha, Gelderland, waar je ontzettend veel mogelijkheden hebt om te wandelen en fietsen. Da’s pas echt ultiem tot rust komen.

2. Buitenkaag, Noord-Holland

Hoe klinken de woorden “een privé-jacuzzi op het terras dat alleen door u gebruikt kan worden” jou in de oren? Ons hart gaat er in elk geval sneller van kloppen. Daarnaast heeft dit appartement in Buitenkaag ook nog eens een regendouche en ligt het op 15 minuten rijden van Noordwijk.

3. Renswoude, Utrecht

Dit vakantiehuisje ligt pal tussen de Veluwe en de Utrechtse heuvelrug. Om je heen is dus natuur genoeg te vinden. Je hebt de chalet (en bijbehorende jacuzzi) helemaal voor jezelf, en als je wilt is er ook tot eind oktober nog een overdekt zwembad open. Kan je kiezen waar je in het water ploft.

4. Otterlo, Gelderland

Zit je toch echt liever binnen in een jacuzzi, omringd in een luxe interieur? Say no more, we hebben het appartement voor jou gevonden in Otterlo. Deze luxe studio is van alle gemakken voorzien, maar wil je toch nog iets meer die natuur-vibe krijgen, dan raden we aan om nog even verder te lezen.

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Glamp Outdoor Camp (@glampoutdoorcamp)

5. Hoenderloo, Gelderland

Als je echt helemaal back to basic wilt gaan, dan is deze Awaji tent iets voor jou. Midden in de natuur, jouw eigen plekje in het groen. Bij aankomst kan je een jacuzzi bijboeken (ook midden in de natuur) en we kunnen alvast vertellen dat dat er héérlijk uitziet.

6. Otterlo, Gelderland

We sluiten af met het mooiste huisje van allemaal. Weer in Otterlo, maar dit keer wél in de natuur op Droompark De Zanding. Dit sfeervolle Tiny House is prachtig. Je slaapt pal naast de Hoge Veluwe, hebt een hottub tot je beschikking en we durven te wedden dat je je helemaal één met de natuur voelt hier.

Heb jij angst om alleen te zijn? Zo deal je met Fear Of Being Alone (FOBA)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.