Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 14 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze modetrend voor 2021 past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

We zijn volledig in de ban van modetrends die dit jaar gaan domineren. Denk aan trends als dopamine dressing, aardekleuren en statement-broeken. Kortom: er zijn genoeg modetrends die we nog gaan zien in 2021.

Normaal gesproken gaan we af op onze smaak, maar we kunnen ook de sterren laten spreken. Dit zegt jouw sterrenbeeld over je kledingstijl.

1. Ram

Het jaar 2021 staat voor de Ram in het teken van zelfverzekerdheid. Nu heeft een Ram niet vaak last van onzekerheden, maar ze mogen die zekerheid die ze hebben best wat vaker terug laten zien in hun kledingstijl. Een leuk patroon zal dan ook zeker niet tegenvallen.

2. Stier

Bij de Stier natuurlijk niets minder dan fijne aardetinten. Denk hierbij aan kleuren als bruin, beige, groen en blauw. Wij zijn fan.

3. Tweeling

Een Tweeling gaat de gelegenheid om iets nieuws te proberen nooit uit de weg. Je kunt voorlopig helaas nog niet reizen en op avontuur gaan, maar je kunt deze passie wel uiten in je kledingstijl. Voor een avontuurlijke look kan een Tweeling het beste gaan voor een stijlvolle blazer met schoudervulling.

4. Kreeft

Er voor vrienden en familie zijn is één van de beste kwaliteiten van een Kreeft. Zachte en warme kleuren zijn daarom kleuren die goed bij dit sterrenbeeld passen. Als er een kledingstuk is dat we dit jaar volop gaan dragen, dan is het wel de nap dress. De fijne stof past perfect bij het zachte karakter van de Kreeft.

5. Leeuw

Bij het vurige en bijna diva-achtige karakter van de Leeuw mag een goede en tikkeltje overdreven kledingstijl natuurlijk niet ontbreken. Met een vrolijke scarf top zal de Leeuw de show stelen.

6. Maagd

Maagden zijn pas overtuigd wanneer alles perfect is, en dit werkt uiteraard ook hetzelfde bij hun outfits. Een look die goed matcht, zoals één kleur, is een modetrend die ook goed bij dit sterrenbeeld zal passen.

7. Weegschaal

Modetrends van voorafgaande jaren blijven terugkomen. Denk aan de 90’s, 80’s maar ook 60’s en 70’s. Voor de Weegschaal is nu écht tijd om te dragen wat ze zelf willen. Misschien is een vintage looking outfit iets voor jou? Je kunt deze looks goed combineren met zwarte boots.

8. Schorpioen

Schorpioenen zijn ontzettend mysterieus en romantisch en dit laten ze maar al te graag terugzien in hun outfit. Een korset zou daarom goed bij hun passen.

9. Boogschutter

Als een Boogschutter iets niet fijn vindt, is het zich gevangen voelen. De kledingstijl cottagecore past dan ook perfect bij dit sterrenbeeld. De leuke jurkjes doen je denken aan het leven op een boerderij.

10. Steenbok

Een Steenbok is een harde werker, maar moet niet vergeten dat ze ook eens mogen uitrusten. Een fijne loungewear zal een Steenbok allesbehalve slecht bevallen.

11. Waterman

De Watermannen onder ons zullen zich geroepen voelen als we het hebben over unieke en felle kleuren. Een Waterman is namelijk altijd zichzelf en laat zich door niemand tegenhouden. We introduceren: dopamine dressing, een modetrend voor 2021 die je overal voorbij gaat zien komen. Je ziet er niet alleen hartstikke vrolijk uit, je wordt er zelf ook blij van.

12. Vissen

Vissen willen zich graag veilig voelen en kunnen dromen. Comfortabele sterrenbeelden zijn het dus zeker, maar ze hebben ook goed gevoel voor mode. De wijde broeken zijn dus ideaal voor het sterrenbeeld Vissen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.