Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 14 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Vanessa Hudgens bleekt haar wenkbrauwen en is een kopie van déze zangeres

Wow, wij hadden nooit verwacht dat Vanessa Hudgens op Lady Gaga zou kunnen lijken. Toch is dat wel het geval nu Vanessa voor de gebleekte wenkbrauwen-look is gegaan. Ook haar haar is stukken lichter (platina) en daarom lijkt zij nu wel heeeeeel erg op Gaga.

De actrice postte een foto van zichzelf op haar Instagram account met haar nieuwe look. Ze verruilt haar zwarte lokken en wenkbrauwen voor zo bleek als maar kan. Onder haar foto citeert zij: “Who even is she.” Nou, die caption snappen wij volledig bij het zien van deze foto. Vanessa Hudgens laat niet weten waar deze nieuwe look voor is. Zou het om een filmrol, fotoshoot of alledaagse look gaan?

Vanessa Hudgens bleekt haar wenkbrauwen

Whuuuuuuut: binnen een paar uren had de post bijna 100.000 likes. Veel volgers hadden het over de plotselinge gelijkenis van Vanessa met Lady Gaga. En dan met name toen popster Gaga The Countess speelde in American Horror Story: Hotel.

Zoals jullie misschien al in eerder gelezen hebben in één van onze artikelen zijn de gebleekte wenkbrauwen helemaal in trek bij de celebrities. Sterren als Julia Fox en Nicola Peltz Beckham zijn koplopers wat betreft de witte wenkies. Maar ook Gigi en Bella Hadid zijn fan, zij droegen hun wenkbrauwen zo tijdens een catwalk show van Versace (herfst 2022) tijdens de Milan Fashion Week.

Dol op andere looks

In het dagelijkse leven heeft Vanessa donker haar, maar tijdens Halloween pakt zij ook graag uit. Onder haar vele Halloween kostuums dit jaar transformeerde ze met behulp van gezichtsprotheses in een gruwelijke heks. Wat ze ook deed, was zichzelf blauw schilderen en zich te verkleden als Miss Argentina, de receptioniste in ‘Beetlejuice’. Een ding is zeker: de actrice is verre van bang om haar look te veranderen.

Vanessa Hudgens deelt een foto van haar nieuwe ultrakorte kapsel op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.