Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Beauty 14 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Get glam: dit zijn onze 8 favoriete make-uplooks voor de feestdagen

De feestdagen zijn in zicht en we mogen weer lekker aan de slag met het inkopen van cadeaus, optuigen van de kerstboom, maken van surprises, bedenken van het kerstmenu en creëren van onze beste feestlooks. Het is maar één keer in het jaar kerst/oud en nieuw en dus hét perfecte moment om eens flink uit te pakken met een extravagante makeup look.

Geen beter moment om uit te pakken dan met de feestdagen.

Uitpakken voor de feestdagen

Laten we eerlijk zijn… Het liefst zouden wij gewoon élk moment met beide handen aangrijpen om uit te pakken met een opvallende outfit en make-up. Toch denken we dat we wat raar aangekeken zullen worden als we in een all-in gemaquilleerd gezicht aan zouden komen op kantoor en bewaren we het dus tóch maar voor de feestdagen. Ook zin om er lekker voor te gaan? Dit zijn de meest spectaculaire en feestelijke make-up looks du moment.

1. Gekleurde eyeliner

Elegante cat-eyes waren nog nooit zo leuk. Match je ogen, net zoals Hailey, met je kleding voor een extra popping effect.

2. Mini pareltjes

Parels tuttig? Welnee, plak ze op subtiele wijze op en rondom je ogen voor een verrassende look. Weer eens iets anders dan de parelketting van je oma.

3. Grafische eyeliner

Deze feestdagen geldt “Go Big or Go Home” als nooit te voren. Na een paar jaar kerst en oud en nieuw in lockdown, is het nu éxtra tijd om uit te pakken. Ga je creatief aan de slag met je eyeliner? Houd je dan vooral niet in.

4. Doe de Julia Fox

Onverwachts toch een flink stijlicoon van het jaar, die Julia Fox van de iconische zin “I did it myself. Yeaaaa”. Maak het nog nét dat beetje meer speciaal door wat glitter en kleur toe te voegen, zoals bij Versace.

5. Matchy matchy

Lippen, wangen én ogen in dezelfde tint? Jazeker! Een cleanere oog-look hoéft helemaal niet met een knallende kleur lipstick. Tip: gebruik je lipstick als blush door het op met je vingers op je wangen te deppen. Subtiel resultaat gegarandeerd.

6. Metalics

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, uh… op je gezicht. Shinen to the Max, Sydney Sweeney, van Euphoria weet wel hoe dat moet.

7. Fly with me

Wimpers zoals bij de SS23 show van Valentino, mét veertjes, om mee weg te vliegen.

8. All in

Glitters, pailletten, strass en mini-stickertjes… met de feestdagen kun je (vooral dit jaar) all in gaan, net zoals onze favoriet, Dula Peep.

Van de cocktails tot styling: zo wordt je kerstdiner een succes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.