Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 23 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Hebben: Veloretti lanceert nieuwe fietsen in samenwerking met Scotch & Soda

Leuk nieuws op de dinsdagochtend: Modemerk Scotch & Soda gaat de samenwerking aan met het eveneens in Amsterdam gevestigde fietsenmerk Veloretti voor een collectie elektrische en stadsfietsen voor de Europese markt. Op deze manier wil Scotch & Soda de lancering vieren van Amsterdam Proof, de seizoensgebonden capsulecollectie met unisex regenkleding, die ontworpen is om ‘t Hollandse weer te trotseren en er toch stijlvol uit te zien. Daarnaast zijn wij als echte Hollanders gek op (mooie) fietsen dus je wil écht even deze nieuwe collectie bekijken.

Op Veloretti door de stad

Een mooie fiets, wie wil dat nou niet? We pakken dagelijks dit vervoermiddel en daarom is het toch wel extra fijn als je stalen ros lekker fietst én en goed uitziet. Fietsenmerk Veloretti staat bekend om zijn strakke ontwerpen and that’s just how we like it. Voor deze samenwerking heeft Veloretti 6 fietsen gemaakt. Deze zijn verkrijgbaar in 26 Europese landen. De fietsen zijn ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Europa. Ze zijn bedoeld voor dagelijkse ritten door de stad en combineren een clean design met frames van de beste kwaliteit. En natuurlijk mogen de logo’s van Veloretti en Scotch & Soda niet ontbreken. Cool!

De fietsencollectie van Scotch & Soda x Veloretti bestaat uit elektrische en stadsfietsen met een limited edition camouflagedessin, en ook een klassieke stadsfiets in de exclusieve tint Hollands groen.

Scotch & Soda x Veloretti

Amsterdam Proof-capsule Scotch & Soda

De Scotch & Soda x Veloretti fietsencollectie viert de lancering van de Amsterdam Proof-capsule van Scotch & Soda, die geïnspireerd is door de functionaliteit die je nodig hebt om de elementen in Amsterdam te trotseren. Want dat kan behoorlijk dramatisch zijn. Deze capsulecollectie bestaat uit unisex regenkleding voor volwassenen en kids. Deze items zijn ontworpen om je een goed gevoel te geven en er stijlvol uit te laten zien, weer of geen weer. Kortom: een goeie investering dus wat ons betreft.

De elektrische fiets koop je voor 2699 euro, de limited edition stadfietsen voor 505 euro en de klassieke stadsfietsen voor 399 euro.

4 gewoonten die ervoor zorgen dat je makkelijk shape blijft en je fijn voelt in je eigen lichaam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.