Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Films & Series 3 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Er is een verfilming van de Johnny Depp en Amber Heard rechtszaak en dit is de trailer

Ja, het is echt waar: er komt een verfilming van de Johnny Depp vs. Amber Heard rechtszaak. De rechtszaak die zes weken duurde en over de hele wereld werd gevolgd, heeft een eigen film gekregen met de naam Hot Take: The Depp/Heard Trial. En de officiële trailer en film zijn nu te zien/

Uhm, dat is allemaal wel erg snel gegaan…

Hot Take: The Depp/Heard Trial

De veelbesproken smaadzaak van Johnny Depp en Amber Heard krijgt een verfilming, slechts vier maanden nadat het vonnis werd onthuld. Afgelopen woensdag deelde Entertainment Weekly de eerste trailer voor de originele Tubi-film ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’.

Kijk hieronder de trailer.

Waarom is de film al zo snel te zien?

Het voelt misschien alsof de rechtszaak nog maar net voorbij is, en dat er nu al een film uitkomt, is voor sommigen vast een grote verrassing. Voor ons in ieder geval wel. Maar de reden dat de film zo snel uit komt, is dat Tubi gewoon de eerste wilde zijn.

Misschien niet echt de meest interessante reden, maar omdat de rechtszaak zo veel publiciteit had waren er dus ook al snel plannen om een film te maken van het hele drama. De film zelf ging snel in productie en is daarom na een paar maanden te zien na het fiasco.

Penthouse Johnny Depp en Amber Heard te koop: welk stel durft?

De cast van de film

In de film zien we vooral Johhny en Amber nagespeeld worden. Zo zien we Mark Hapka (Parallels) en Megan Davis (Alone in the Dark) als Depp en Heard. Melissa Marty (Station 19) speelt Camille Vasquez, de advocaat van Depp. En Mary Carrig (Law & Order: True Crime) speelt Elaine Bredehoft van het juridische team van Heard.

Waar kunnen we de film zien?

Jammer genoeg is de film alleen te zien op het Amerikaanse streamingplatform Tubi. Maar heb je toevallig een VPN? Dan kan je deze gewoon op Amerika zetten en meteen de film kijken. Streamen maar!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.