Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 19 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dít is het vermogen van supermodel Bella Hadid

We kunnen wel stellen dat de 26-jarige Bella Hadid op dit moment een van meest succesvolle modellen is. Sinds haar zestiende is ze al actief in de modellenwereld en in 2014 tekende ze een contract bij IMG models, waardoor haar carriére in een stroomversnelling kwam.

Toch heeft Bella Hadid een pauze ingelast wegens gezondheidsredenen. Ondanks de tijdelijke break, heeft ze een flink vermogen opgebouwd. Hoeveel dat is? Wij hebben het antwoord.

Succesvolle omgeving

Als dochter van de Nederlandse Yolanda van den Herik en de Palestijnse Mohamed Hadid, én zus van Gigi en Anwar Hadid kan je wel zeggen dat Bella Hadid uit een succesvolle familie komt. Ze trad, net zoals haar broer en zus, in de voetsporen van haar moeder die ook model was. Haar vader is vastgoedontwikkelaar, die tot 2000 was getrouwd met Yolanda. Bella vormde tot 2023 een koppel met de bekende art director Marc Kalman. De relatie kwam tot zijn eind omdat Bella wat tijd voor zichzelf nodig had.

Campagne

Bella verschijnt vaak in campagnes van merken als Bulgari en Fendi. Laatst was het supermodel te zien in de nieuwe campagne van Marc Jacobs, waarbij zij haar haar had afgeschoren. Hierdoor kwam zij veel in opspraak omdat onduidelijk was waar haar bruine lokken waren gebleven. Naast modecampagnes verschijnt Bella op vaak op verschillende covers van magazines en loopt ze modeshows. Hiervoor krijgt het model ook goed betaald.

Het totale vermogen van Bella Hadid

Dat het Amerikaanse supermodel Bella Hadid erg succesvol is, wisten we al. Bijna al haar vermogen komt van haar carrière als model. Ook verdient ze wat bij met haar Instagram-account, waar zij zo’n 59 miljoen volgers heeft. Daarnaast maakte Bella in haar jongere jaren af en toe een verschijning in de realityserie Real Housewives of Beverly Hills, in deze serie werd haar moeder Yolanda gevolgd. Vanaf jongs af aan staat Bella dus al in de schijnwerpers, wat ook veel geld opleverde. Nu zijn wij allemaal benieuwd hoeveel Bella Hadid waard is. Wij hebben het antwoord op de vraag. Het totale vermogen van Bella Hadid is 23 miljoen euro. Dat is een flink bedrag voor iemand van 26 jaar.

Bella Hadid bijt op TikTok van zich af na geruchten over drugsverslaving

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.