Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 7 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Bella Hadid geeft expliciete gezondheidsupdate: ‘Ik kom terug als ik er klaar voor ben’

Topmodel, it girl en stijlicoon Bella Hadid, geliefd om haar stijl en schoonheid, heeft via Instagram een onthullende update gegeven over haar onzichtbare strijd tegen de slopende ziekte van Lyme. In een emotionele post deelde ze niet alleen krachtige foto’s van haar behandeling, maar deelt ze ook persoonlijke details over haar ervaringen.

Een onzichtbare strijd in een enorm zichtbare carrière: dat is niet altijd makkelijk.

Bella Hadid strijdt tegen de ziekte van Lyme

Het leven van Bella Hadid lijkt een sprankelende aaneenschakeling van catwalks en fotoshoots, maar achter de schijnwerpers schuilt een gevecht dat gisteren opnieuw met de wereld gedeeld werd. Met veel moed gaf ze haar volgers een inkijkje in over de ziekte die haar al jarenlang in bedwang houdt.

Bella’s post begon met een eerbetoon aan haar moeder, Yolanda Hadid, die altijd aan haar zijde heeft gestaan. Yolanda zelf heeft ook herhaaldelijk gesproken over haar eigen strijd tegen de ziekte van Lyme, waarvan ze werd gediagnosticeerd tijdens de opnames van ‘Real Housewives of Beverly Hills’ in 2012.

Bella deelde dat haar gezondheidstoestand sinds haar diagnose alleen maar verslechterd is en dat de symptomen een tol hebben geëist die woorden niet kunnen vatten. Ondanks haar bevoorrechte positie beschreef ze de innerlijke strijd die ze heeft doorgemaakt en hoe verwarrend het was om zo intens te lijden te midden van haar schijnbaar perfecte leven.

Desondanks benadrukte Bella dat ze niets aan haar leven zou willen veranderen, ondanks de uitputtende behandelingen. Ze schreef dat bijna vijftien jaar van onzichtbaar lijden de moeite waard zijn geweest, omdat ze hierdoor de mogelijkheid heeft gehad om liefde te verspreiden en zichzelf te zijn.

Heftige foto’s van Bella Hadid

De geposte foto’s onthulden niet alleen Bella’s vermoeide, maar vastberaden glimlach terwijl ze de behandelingen onderging. Infusen, slangetjes in haar armen en benen, gepaard met veel bloed, verbanden en blauwe plekken laten een glimp van haar uitdagingen op gezondheidsvlak zien. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn duidelijk zichtbaar, ondanks de heftige en uitdagende omstandigheden.

In een tweede reeks foto’s werd Bella’s onvoorwaardelijke band met haar trouwe viervoeter, Glizzy P. Beans, benadrukt. Deze loyale metgezel heeft haar geen moment in de steek gelaten, en Bella drukte haar dankbaarheid uit voor de onvoorwaardelijke steun.

Een pauze voor herstel

Eerder had Bella al aangekondigd dat ze een pauze zou nemen vanwege een opvlamming van haar ziekte, die haar de afgelopen vier maanden dagelijkse behandelingen vereiste. Ook beëindigde ze haar relatie met Marc Kalman van twee jaar.

Bella’s vastberadenheid gaat nog verder dan enkel haar fysieke gezondheid. In januari nam ze beslissing helemaal te stoppen met drinken, na een strijd met alcohol en depressie. Deze stap heeft haar geholpen om haar mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

Bella’s inspirerende boodschap

Bella’s openhartige bericht is een inspiratie voor anderen die soortgelijke gevechten aan moeten gaan. Het benadrukt het belang van open communicatie, zelfzorg en de steun van dierbaren.

Hoewel Bella’s pad is bezaaid met uitdagingen, straalt ze van vastberadenheid om niet op te geven en blijft ze veerkrachtig om zichzelf te blijven ontwikkelen. Haar verhaal herinnert ons eraan dat achter de schijnwerpers vaak moedige strijders schuilen die elke dag vechten voor hun welzijn, zonder dat de wereld dat deel van hun leven meekrijgen.

Sinds de breuk met ex Marc Kalman komt Bella Hadid amper buiten: dit is de reden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.