Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – dit is het vermogen van stijlicoon Sofia Richie Grainge

Wie het over stijl heeft, heeft het over Sofia Richie. Het 25-jarige model heeft de afgelopen jaren furore gemaakt met haar elegante, minimalistische en chique stijl. Ze is hét stijlicoon van dit moment, maar wat verdient dat eigenlijk?

Spoiler: het is best lucratief om Sofia Richie te zijn.

Het vermogen van Sofia Richie Grainge

Aan de sprookjesachtige bruiloft van Sofia en Elliot in Hotel du Cap-Eden-Roc zagen we al dat het kersverse echtpaar niet op de kleintjes hoeft letten.

Sofia’s echtgenote, Elliot Grainge, verdient met zijn platenlabel 10K Projects een aardig zakcentje. Zijn vermogen wordt geschat op 10 miljoen dollar. Toch hoeft Sofia nooit en te nimmer haar hand op te houden bij Elliot of bij papa Lionel, want zelf heeft de slimme dame ook een behoorlijk vermogen – en dit is waar ze dat mee vergaard heeft.

Modellenwerk

Als je kijkt naar het engelengezicht van Sofia, dan verbaast het je waarschijnlijk niet dat Sofia modellenwerk heeft gedaan. Ze liep mee in shows van Yeezy, Dolce & Gabbana en Chanel. Sterker nog: ze wordt nog steeds weleens geboekt door toonaangevende merken. Al deze klussen brengen natuurlijk geld in het laatje.

Beauty Director bij Nudestix

In april dit jaar werd Sofia benoemd tot beauty director bij make-upmerk Nudestix. “I’ve always been a fan of the brand’s practical, yet powerful approach to beauty and skin care, so to be a part of a brand that I authentically use in my everyday life and be a part of its future development is exciting” zei Sofia destijd over haar nieuwe functie. En je begrijpt, dit werk doet zij natuurlijk niet voor niks.

Realityshows

Nu is Sofia helemaal happy met Elliot, maar er is een grote kans dat jij haar kent als het liefje van Scott Disick. Toen zij met elkaar gingen werd dit ook gefilmd voor Keeping Up With The Kardashians. Hier heeft Sofia nog een leuk bedrag aan overgehouden.

Influencen

En tot slot de belangrijkste inkomstenbron: haar Instagram-pagina. Sofia Richie is een veredelde influencer, waar mening merk graag mee samenwerkt. Zo haakte ook het omstreden Djerf Avenue Sofia aan om het imago van het merk wat kracht bij te zetten.

Dat alles bij elkaar maakte dat Market Realist het vermogen van Sofia in augustus dit jaar op 8 miljoen dollar schatte.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.