Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 20 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit is het vermogen van Zendaya en onze mond valt open

Zendaya is al jaren in the game. Ze begon ooit bij Disney Channel – welke ster niet? -, maar sleept inmiddels de ene filmrol na de andere binnen. Naast actrice, is ze ook zangeres, model en dansers. We begrijpen dat ze met al die bezigheden flink wat $$$ binnenharkt, maar dat het zóveel geld was hadden we niet gedacht.

We weten dat al die A-listers flink wat centen hebben, toch zijn we iedere keer weer verbaasd. Ach, aan die – bijna – 80 miljoen Instagram-volgers verdient madame al een flinke boterham.

Hoe Zendaya aan haar flinke vermogen komt

Met een entertainment carrière vanaf 2009 heeft ze along the way een hoop geld verdiend. Voordat je achterover valt van het bedrag, moet je een paar dingen weten. Voordat ze de actrice was die ze vandaag de dag is, heeft ze als klein meisje flink wat dans- en modellenklussen gedaan. Zo speelde ze ooit in een reclame voor iCarly speelgoed en danste ze in de Kidz Bop versie van Katy Perry’s Hot ‘N Cold. 

Inmiddels hoeft de actrice het niet meer van zulke schnabbels te hebben, maar speelt ze grote rollen. We zagen haar onder andere in Spider-Man: Homecoming, The Greatest Showman, White Lie, Finest Kind en Euphoria. 

Oké, ze heeft veel geacteerd. Toch kennen we haar ook als het mode en beauty icoon dat ze is. Ze slayed iedere rode loper. Daarnaast is ze ambassadeur van (beauty)merken als CoverGirl, Chi Hair Care, Lancôme, By Dr. Dre Color en Mattel Barbie.

Houd je vast, dit is het vermogen van Zendaya

Oké, we vallen maar met de deur in huis. De 24-jarige Zendaya heeft een net worth van 15 miljoen dollar. Jep, 15 miljoen. Wat doen wij als twenty-something in godsnaam fout? Is er ergens een formuliertje waar we ons alsnog aanmelden bij Disney Channel?

Enfin, ze heeft er hard voor gewerkt en heeft iedere cent zelf verdiend. Wij nemen een voorbeeld aan Zendaya, wat een powerhouse.

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.