Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Okay?! Victoria Beckham laat ​​tatoeage van de initialen van David Beckham verwijderen

Victoria Beckham heeft de ​​tatoeage van de initialen van David Beckham op haar pols laten verwijderen. Betekent dit dat er iets misgaat tussen de twee? Nee, dat zou je denken, maar het schijnt dat zij dit gedaan heeft omdat zij een meer minimalistische esthetiek wil nabootsen. Ofwel: weg met de tattoo’s. 

Posh spice goes posh again. 

Fans geschokt na missende tattoo op Victoria Beckham haar pols

Dat de tatoeage al zo goed als helemaal weg is zagen Victoria Beckham haar fans in een video die zij op Instagram plaatste. In de video zien we hoe Victoria een lipgloss op haar arm aanbrengt zodat de kijkers goed de kleur zien. Dit is een gloss uit haar eigen Victoria Beckham Beauty-lijn. Maar naast de gloss zie je dus wat vage lijnen van een eerdere tatoeage. Zoals je kunt zien heeft Victoria Beckham al meerdere laserbehandelingen gehad om de tatoeage te laten verwijderen. Een tatoeage is niet na een behandeling weg, daar zijn echt meerdere behandelingen voor nodig. Zo’n proces kan maanden duren en vraagt dus ook om meerdere sessies.

Dit is niet de eerste tattoo die Victoria laat verwijderen, in 2017 deed zij dit al eerder. Zij liet een tatoeage met een Hebreeuws schrift op haar ruggengraat weghalen. De tekst hiervan was: ”I am my beloved’s and my beloved is mine.” Zij en David Beckham hadden dezelfde tatoeage. Hij heeft de zijne nog altijd op zijn arm staan.

Waarom wisten we niet dat Khloe Kardashian tattoos heeft? Dit zijn ze allemaal

Familie tattoos

Het lijkt erop dat Victoria dus een beetje klaar is met teksten op haar lichaam. Haar oudste zoon Brooklyn is dit in ieder geval niet. Hij eert zijn vrouw Nicola Peltz Beckham maar al te graag op zijn lichaam. Hij zegt zelfs dat 70 van de 100 tatoeages op zijn lichaam aan haar zijn opgedragen. Nou, dan vallen Victoria en David dus nog hartstikke mee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.