Anne Smits
Anne Smits Fashion 30 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Fashionable én duurzaam: win een blazer van het modemerk VIN Atelier

Duurzaamheid speelt voor steeds meer modemerken een belangrijke rol. Gelukkig maar, want hierdoor neemt de populariteit van fast fashion in de modeindustrie steeds meer af. Recycling en ook upcycling zijn populaire manieren om de productie van ‘nieuwe’ kleding duurzamer te maken. Omdat wij een duurzamere mode-industrie willen aanmoedigen, laten wij jou graag kennismaken met modemerk VIN Atelier. Hét merk met de meest unieke, handmade en upcyclet blazers. En om deze maandag op te vrolijken, geven wij één blazer van VIN Atelier weg! Benieuwd hoe je kans maakt? Dat lees je hier.

Duurzaam, uniek en gewoon heel erg leuk.

Maak kennis met VIN Atelier

VIN Atelier

Dit iconische modemerk creëert handgemaakte blazers met unieke design. De materialen voor de blazers zijn reststoffen uit de mode-industrie, ook wel deadstock materiaal genoemd. Deze stoffen zijn afkomstig uit Italiaasne modehuizen en zijn daardoor van de hoogste kwaliteit. En wist je dat deze stoffen vaak worden weggegooid? Zonde, natuurlijk. En daar denkt VIN Atelier hetzelfde over. Bij VIN Atelier krijgen deze stoffen een tweede leven in (letterlijk) een nieuw jasje. En dat maakt elke blazer one of a kind.

Founders

Fouders Beaudine Sluijmers en Simone Keukelaar, twee Brabantse studenten, ontmoetten elkaar tijdens hun opleiding aan het Amsterdam Fahion Institute. Met hun liefde voor mode besluiten ze de handen ineen te slaan en hun passie en kennis vorm te geven in een eigen onderneming. De eerste collectie was een groot succes. En het zal niet lang meer duren voordat de tweede collectie eraan komt. “In de toekomst zijn we van plan om meer items aan te bieden, zoals bijpassende pantalons en rokjes. Dan kan je een hele outfit van VIN aan, hoe leuk! Ook willen we graag gaan samenwerken met winkels en pop-ups, zodat de klant onze kleding fysiek kan zien en passen en wij ook meer in contact kunnen komen met onze doelgroep” – Simone Keukelaar.

 

En.. hoe kan je de blazer nou winnen?

Nu wil je natuurlijk weten hoe je kans maakt op één van deze te gekke blazers. Heel simpel. Ga naar de post van de winactie op de Instagram van NSMBL en volg de volgende stappen.

  1. Volg NSMBL én VIN Atelier op Instagram
  2. Like de post
  3. Laat een reactie achter en tag een vriend(in)

Je maakt pas kans als je alle bovenstaande dingen hebt gedaan. We maken de winnaar volgende week maandag 6 februari bekend via Instagram. Good Luck!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.