Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 20 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

6 vragen aan mannen die vrouwen niet durven te stellen

We vragen ons vaak genoeg af wat er omgaat in het brein van de man. Voor ons zijn mannen – na al die seizoenen van Guy Talk – nog steeds een mysterie. Een van die onopgeloste mysteries gaat over mannen en plassen. Want waarom veegt niet elke man zijn grote – of kleine – vriend af na het plassen?

Voor ons is het logisch dat je na het plassen dat laatste druppeltje weghaalt met een papiertje in plaats van met je onderbroek. Natuurlijk zijn wij de moeilijksten niet en gaan we in gesprek met, jawel: mannen. Een soort van dirty talk, maar dan anders.

Vragen die vrouwen niet durven te stellen

We hebben allemaal weleens de vraag gesteld: wat zou je doen als je éen dag man zou kunnen zijn? Zo fantaseren we over hoe het is om een ander geslacht te hebben en wat we daar mee zouden doen. Ook willen we kunnen denken als man, want dat zou ons leven heel wat vraagtekens en hoofdpijn schelen. Aangezien we jammer genoeg niet voor één dag kunnen ruilen (yes de film Freaky Friday is nep) zit er nog maar één ding op: we moeten zelf op onderzoek uit.

Guy Talk

We zijn alweer aangekomen bij de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Guy Talk. Heb je de eerste aflevering nog niet gezien? Dat betekent dat je nog meer te doen hebt op deze mooie dag!

Boy en Joey, Samuel en Sascha en Yuki en Danny (ja jouw favoriete ‘Asking for a Friend’ boys) geven antwoord op allerlei gekke random vragen. Vragen aan mannen die vrouwen niet durven te stellen, maar wij stellen ze toch.

Wij vroegen onze volgers op Instagram wat zij volledig anoniem aan onze mannen wilden vragen. Aangezien onze volgers, net zoals wij, veel vragen aan de mannen hebben, is deze week deel 1 te zien en volgende week deel 2.

Vorige video terugkijken? Online daten als een pro: met déze Tinder-hack vind je jouw match gegarandeerd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.