Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 16 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Online daten als een pro: met déze Tinder-hack vind je jouw match gegarandeerd

Online daten is een sport an sich, als je het ons vraagt. Het kost bloed, zweet en tranen en het kan heel vermoeiend zijn. Je zit maar te swipen en te swipen, maar de ideale kandidaat komt maar niet naar voren. Herkenbaar? Blijf dan vooral lezen, want wij hebben dé Tinder-hack voor je. Spoiler: het zal je Tinderleven een stuk makkelijker maken.

Met één simpele handeling blijven alleen de mensen over die jou al hebben geswipet. Ha, sounds interesting, niet? We praten je bij.

Online daten: Tinder-hack

In principe moet je natuurlijk nooit je geheim prijsgeven – “there are two rules for success, 1. never reveal everything you know” – delen we deze Tinder-hack maar al te graag met je. NSMBL zou NSMBL niet zijn als we je leven niet een stukje makkelijker zouden willen maken. En eerlijk is eerlijk, dating life is soms al zwaar genoeg.

Goed. De hack. Pak een pen en papier erbij en noteren maar. Als je wil zien wie jij allemaal heeft geswipet op Tinder (wat de keuze al een stuk makkelijker maakt), moet je de kilometerstraal heel ver zetten. Vervolgens is het nodig om een paar minuten online te zijn op de app, waarna je de straal weer op nul kilometer zet. Voilà, zie hier de Tinderaars die jou al hebben geswipet.

Guy Talk

Je dacht toch zeker niet dat wij zelf deze geniale Tinder-hack hadden ontdekt? Was het maar zo’n feest. De mannen van Guy Talk kwamen ermee. Het nieuwe seizoen is van start gegaan en de eerste aflevering gaat over – jawel – online daten.

Yuki en Danny, Sam en Sascha en Boy en Joey (JA, The Bachelorette boys) vertellen hun do’s en dont’s als het gaat om profielen op online dating apps, met hoeveel mensen ze tegelijkertijd appen én nog veel meer. Het enige wat jij nu hoeft te doen is de video kijken én abonneren. Zo blijf je namelijk op de hoogte van alle leuke series en mis je niks.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.