Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Is de vriendin van Gérard Piqué – Clara Chia – zwanger van hun eerste kindje?

Het jaar is nog maar net bezig of er lijkt alweer shockerend nieuws naar buiten te komen. Op social media gaan er namelijk geruchten rond dat Gérard Piqué en Clara Chia in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Had jij dit op je 2024 bingo kaart staan?

Clara Chia en Gérard Piqué in verwachting?

Gérard Piqué is alweer een hele tijd gelukkig in de liefde met zijn vriendin Clara Chia. En dit is natuurlijk niet zomaar een vriendin, maar de vrouw waarmee hij een affaire had toen hij nog getrouwd was met Shakira. Toch is Gérard na al die tijd nog steeds samen met zijn 23-jarige liefde en er lijken nu nieuwe ontwikkelingen plaats te vinden in hun relatie.

Volgens TikTok zou de 23-jarige Clara Chia namelijk zwanger zijn van de voormalige profvoetballer. Op het platform gaat er een foto rond waarop Clara met een zwangere buik te zien zou moeten zijn en fans geloven hun ogen niet. Zo schrijven fans: “She just want to secure the bag” en “You lose them how you get them.” Toch is er ook een fan die beweert dat het niet om Clara gaat en schrijft: “That is Emily Ratajkowski in the picture.” Het stel zelf heeft op social media ook nog niks gedeeld, dus of dit nieuws klopt zal nog moeten blijken.

@jaxxchismetalk

Clara Chia is pregnant with Gerard Piques child #pregnant #shakira #shakirashakira #shakiraypiqué #gerardpique #pique #clara #claramente #clarachia #chismetok #gossip #chisme #tea #fyp #parati #viral #viralvideo

♬ original sound – Jaxx | Gossip•Chisme•Tea

Scheiding

In 2022 was het hét gesprek van de dag: de breuk van Shakira en Gérard Piqué. De zangeres schreef een nogal pittige break-up song over haar verbroken relatie en daarmee was het hele fiasco nog niet voorbij. Shakira haalde daarna namelijk nog meerdere keren uit naar haar ex-lover.

Ook Gérard Piqué liet van zich horen. In een interview zei hij: “I keep doing what I want. The day I die, I will look back and hope I have always done what I wanted. I want to be faithful to myself. I’m not going to spend money cleaning up my image.” Spijt van de scheiding lijkt hij dus niet te hebben.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.