Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Daten 18 mei 2019
Leestijd: 7 minuten

Klaar om te cringen? Deze 8 vrouwen delen hun meest ongemakkelijke date-verhalen

We hebben allemaal weleens een mislukte date, de een nog ongemakkelijker dan de ander. Toch zijn er een aantal dates die absoluut de kroon spannen, de dates die nog steeds in je geheugen gegrift staan. Deze acht vrouwen delen hun meest ongemakkelijke date-verhalen en oh god, dit is niet best.

Een slechte date is niets om je voor te schamen, het is iets om na afloop keihard om te lachen. Wij gaan er altijd voor zitten als een van onze vrienden thuiskomt met een gênant date-verhaal. Juice is going to be served.

8 vrouwen delen hun meest ongemakkelijke dates

Ben je klaar om te cringen? Want boy, wat deze vrouwen delen is niet oké.

1. Hij was aardig, maar mijn darmen werkten niet mee – Ella, 23

Met deze jongen had ik een match op Hinge en we chatten drie weken met elkaar. We besloten dat het tijd werd om elkaar te ontmoeten, want ik vond hem superleuk. We spraken af in zijn appartement en zouden later naar de film gaan. Maar uren voor de date was ik zo nerveus, dat mijn darmen op hol sloegen. Ik wist dat ik moest poepen, daarom besloot ik thuis alvast mijn darmen te legen. Na een half uurtje rijden was ik bij zijn appartement aangekomen en we hadden meteen een goede klik. Het duurde niet lang voordat we het bed indoken, maar mijn darmklachten bleven aanhouden. De krampen keerden terug en het was heftiger dan ooit. Ik moest opnieuw poepen en besloot eerlijk tegen hem te zijn. Ik legde mijn situatie uit en hij was gelukkig erg begripvol. Na een nummer twee op zijn wc keken we nog een film. Het was een leuke jongen, maar ik heb hem nooit meer gesproken.

2. Ik lieg nooit meer tegen mijn date – Veronica, 25

Ik ging op mijn eerste date met een jongen die ik op Tinder ontmoette. Toen hij kwam aanlopen viel het me  gelijk op dat hij veel kleiner was dan ik verwachtte en later bleek er geen spatje chemie te zijn tussen ons. Ik vluchtte naar het toilet om mijn vrienden te appen en kwam erachter dat ze in een bar om de hoek zaten. Zo slecht als ik ben, besloot ik de date te skippen en te vluchten naar die bar. Tegen mijn date zei ik dat mijn ‘neef’ ook in de buurt was en we samen een Uber naar huis pakten. Hij stond erop dat hij meeliep naar mijn ‘neef’ en kwam zo oog in oog te staan met mijn vrienden. Mijn ‘neef’ (gespeeld door een vriend die oprecht geen idee had) zei “wij gaan shotjes doen!” en ik zei “wee, we gaan naar huis.” Ik zei snel mijn date gedag en ging zogenaamd naar huis. Eenmaal in de shotjesbar aangekomen, kwam ik mijn date tegen en toen sloeg de blinde paniek bij mij toe. Ik vluchtte de bar uit en ben naar huis gegaan, ik zal nooit meer liegen tegen een date.

3. Ik had de eerste red flag moeten zien – Leah, 29

Ik ging ooit op date met een jongen die ik online had ontmoet. Tijdens de date kwam hij aanzetten in shorts en droeg daarbij witte – hoog opgetrokken – sokken in sandalen. Dat was mijn eerste waarschuwing, ik had toen moeten gaan. We spraken af bij een tapasrestaurant en hij wilde per se een kan sangria delen. Geen probleem dacht ik, dan drinkt hij zelf maar wat extra. En dat deed hij, terwijl hij klaagde over zijn baan. Ik probeerde meerdere keren van gespreksonderwerp te veranderen, maar dat was onmogelijk. Na de date berichtte hij me dat hij me graag nog een keer wilde zien. Ik wist niet wat ik moest zeggen en sindsdien ghost ik hem. Ik ben een verschrikkelijk mens.

4. Dit was de meest rommelige date ooit – Iman, 24

Ik ging op date met een collega met wie ik stiekem weleens zoende tijdens werktijd. Het begon al ongemakkelijk toen hij arriveerde in een mega casual outfit, terwijl ik er over the top uitzag. We gingen naar een Perzisch restaurant waar je eten op dienbladen krijgt. Ik vertelde hem een verhaal en for the record ik praat nogal met mijn handen. Toen ik te enthousiast werd stootte ik mijn dienblad om en lag het eten op de grond en over hem heen. Ik besloot te bukken en het op te ruimen, maar de hele situatie was zó ongemakkelijk. We hebben daarna nog een paar keer gedatet en het bed gedeeld, maar daarna hield het op. Het was helaas niet meant to be.

5. Dit op was zoveel manieren verkeerd – Ann, 21

Eerlijk gezegd was mijn meest ongemakkelijke date met een jongen die kwam om te Netflixen. Ik ging ervan uit dat we oprecht zouden Netflixen, aangezien we elkaar nog nooit hadden gezien. We spraken af bij mij en begonnen te praten. Na niet eens drie minuten praten merkte ik dat hij enorm naar mijn borsten staarde, dus keek ik naar beneden. Hij keek me recht in de ogen aan en vroeg of ik nepborsten heb, WTF. Ik zei ‘nee’ en we gingen verder met het gesprek. Na twintig minuten vroeg hij of hij aan mijn borsten mocht voelen, waarop ik opnieuw ‘nee’ zei. Na een uur vroeg hij of ik er oké mee was als hij tegen mijn borsten ging praten. Ik herhaal, PRATEN tegen mijn BORSTEN. Ik heb hem meteen gevraagd om te vertrekken natuurijk.

6. Boy, Bye – AC, 25

Ik ging op Tinder-date met een jongen die er erg ‘cool’ uitzag en waarvan ik dacht dat we veel gemeen hadden. We gingen naar een bar en hij wilde niets eten, dus ik besloot gewoon voor mijn eigen maaltijd te betalen. Daarna gingen we naar een andere bar en dronken we een cocktail, waarna hij de rekening wilde splitten. Ok, prima. Zijn drankje was twaalf dollar, hij gaf me zijn pas en vijf dollar om voor zijn ene drankje te betalen. Ik stelde voor om beide met pin te betalen en die vijf dollar als fooi te geven. Hij deed moeilijk en kort daarna werd zijn pas geweigerd, voor die twaalf dollar. En nu kan dit iedereen gebeuren, dat is het probleem niet. Alleen wat het zo tegenstrijdig maakt, is dat hij de hele avond opschepte over zijn Yeezy’s van duizend dollar. Uiteindelijk betaalde ik zijn drankje en ben ik naar huis gegaan. Hij appte me later met de vraag of ik met hem naar bed wilde, wat ik natuurlijk heb geweigerd.

7. Thank u, next – Esperanza, 23

Mijn meest ongemakkelijke date was tijdens mijn tweede jaar op de universiteit. Ik dacht dat ik de jackpot had, hij was lang, aantrekkelijk en intelligent. Het kostte wat moeite om hem mee op date te krijgen, maar na een tijdje chatten ging hij akkoord. We gingen naar een pizzarestaurant en bij de kassa maakte hij geen enkele move om te gaan betalen, dus deed ik dat. De gehele date heeft hij over niets anders dan zichzelf gepraat, bijvoorbeeld over hoe slim en geweldig hij wel niet was. Ik kon er amper tussenkomen. Daarnaast at hij amper wat, waardoor ik bijna alles in m’n eentje heb opgegeten. Hij heeft na die date niets meer van zich laten horen. Tot een jaar na de date, wanneer hij ineens beweerde nog steeds verliefd op mij te zijn. Tot op de dag van vandaag stuurt hij me Snapchats van dingen die hem aan mij doen denken, terwijl ik bijna ga trouwen.

8. Ik krijg er nog steeds kippenvel van – Hannah, 26

Tijdens mijn studentenjaren ontmoette ik een leuke jongen op een dating app. We besloten om samen een burger te halen buiten de campus en daar begon de ellende al. Het gesprek was zó ongemakkelijk, hij gaf steeds met één woord antwoord. Het gesprek op gang houden leek wel mission impossible. Na de burger wilde hij nog een ijsje halen en parkhangen, ik was verbaasd dat hij nog langer met mij wilde zijn. We haalden een ijsje en zaten op een bankje in het park. Hij vroeg of hij mijn smaak mocht proberen en schepte met zijn lepel in mijn bakje. Hij zei “nu heb je mijn bacteriën in je eten en waarschijnlijk straks ook in je mond”, waarna hij me tegen het bankje drukte en zoende, met heel veel tong. De chemie tussen ons was zo slecht en ik krijg nog steeds kippenvel als ik eraan denk.

Heb jij ook weleens zo’n beroerde date? Lees dan dit artikel, hier vertellen vrouwen welke smoesjes ze gebruiken om onder een date uit te komen.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.