Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, is dit het bewijs dat Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid toch samen zijn?

Gisteren schreven we nog over de mysterieuze dame met wie Leonardo DiCaprio dit weekend in The Hamptons landde. Nu blijkt dat hij toch een minder mysterieuze liefde heeft, volgens bronnen gaat hij met niemand minder dan Gigi Hadid.

Waren de roddels dus toch waar?

Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio samen in The Hamptons

Nadat Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid voor de tweede nacht op rij samen feestten in de Hamptons, vertelde een bron aan Page Six: ”They are together.” Zaterdagavond schijnen Leo en Gigi het heel gezellig te hebben gehad in The Hamptons op een feestje. De avond erna was het gewoon weer raak. Zien we hier een patroon?

Een bron vertelt Page Six dat ze de acteur (48) en het 28-jarige model zagen op het Fourth of July feest van Tao Group oprichter Marc Packer.
Ze waren samen met Richie Akiva van The Ned, ondernemer Bert Hedaya, Danny Abeckaser en Hadid’s vriendin Leah McCarthy. Later werden DiCaprio en Hadid gespot in Water Mill.

De eerste geruchten

De eerste geruchten over het koppel kwamen in september 2022 naar buiten, toen New York Fashion Week in volle gang was. Nadat bronnen al vertelde dat Leo zich zeer aangetrokken voelt tot Gigi, werden ze samen gespot bij een feest van een vriend van Leo in Manhattan, New York. Op het feestje waren ze toch iets minder veilig dan ze dachten, want iemand lekte foto’s uit naar Daily Mail. Op deze foto’s is te zien dat ze – waarschijnlijk door de harde muziek – steeds dichter naar elkaar toe buigen en op een begeven moment waarschijnlijk zelfs elkaars handjes vasthouden (oordeel hier zelf).

Cute Leo, cute. Vrienden van de tortelduifjes hebben al wel aangegeven dat ze het rustig aan zullen doen. “Leo is not someone who is in-and-out of relationships. He doesn’t jump around hooking up. They are taking it slow.”

En hij heeft het zeker rustig aan gedaan, want een klein jaar later is hij voor de tweede keer met Gigi gespot. Wij zijn benieuwd wat deze summer of love gaat brengen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.