Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio gespot in the Hamptons met deze mysterieuze vrouw

Als je Gossip Girl hebt gekeken, dan weet je dat het ‘Hamptons-seizoen’ inmiddels is aangebroken. Alle rijken en sterren trekken die kant op, dus ook Leonardo DiCaprio ook. Hij was alleen niet in z’n eentje, want de oplettende kijker spot de acteur met een vrouw.

Het is weer raak.

Leonardo DiCaprio gespot in the Hamptons met vrouwelijk gezelschap

Leonardo leeft z’n eigen hot girl summer; in de afgelopen maanden is hij al met veel vrouwen gespot. Eerst op een jacht in Europa (lees: Ibiza) en daarna trok hij weer richting de VS. Nu fungeren The Hamptons als het speelveld van Leo en het is meteen raak.

De Oscarwinnaar is zaterdag gespot toen hij per helikopter (ofcourse) aankwam in de Hamptons met een mysterieuze vrouw aan zijn zijde, volgens foto’s die door Page Six zijn verkregen. Wie deze dame is, is nog onbekend.

Leo’s eerdere liefjes uit summer ’23

Deze verschijning komt een kleine week nadat DiCaprio in Parijs was met model Neelam Gill en goede vriend Tobey Maguire. Het trio werd gefotografeerd tijdens een diner bij Loulou aan de Rue de Rivoli. Eerder in juni werd hij ook al in Londen gespot met Neelam.

Toch was het een week later raak met een 22-jarige vriendin van Gigi Hadid, namelijk Meghan Roche. Waar het Leonardo eerst nog te doen was om Gigi zelf, bleek hij later zijn pijlen op een van haar vriendinnen te richten. Het weekend van 4 juni werd Leonardo wederom gespot op een boot aan de kust van Ibiza, met Meghan Roche aan zijn zijde.

Op deze foto’s van TMZ is te zien hoe Leo en Meghan samen uit dezelfde SUV stapten toen ze zaterdag aan boord gingen. En het lijkt erop dat ze met z’n tweetjes de nacht doorbrachten. Er zijn foto’s van de volgende dag (zondag) waarop ze in een compleet andere outfit te zien is. Leo was vooral zonder shirt te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.