Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Evenementen 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Wat is er te doen in het weekend van 12 t/m 14 januari?

Het weekend van 11, 12, 13 en 14 januari wordt een koude, maar dat betekent niet dat we onze plannen laten stoppen. Er is dit weekend weer genoeg te beleven en wij zetten de leukste activiteiten op een rij.

Van Het Rijksmuseum tot Vrienden van Amstel LIVE: dit is er allemaal te doen dit weekend.

Wat is er te doen in het weekend van 12 t/m 14 januari?

Daar hebben we één antwoord op: genoeg.

Bezoek Rijksmuseum x Boijmans van Beuningen

Als je zin hebt om wat cultureels te doen, dan is de collectie Boijmans van Beuningen in het Rijksmuseum een aanrader. Van Yayoi Kusama tot Pablo Picasso: een selectie van de bijzondere werken uit de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen vind je tot dit weekend in het Rijksmuseum.

Wij gingen er langs en kunnen beamen dat dit, ook voor beginnende kunstliefhebbers, een fijne collectie is. Je gaat verschillende ruimten door, waar geluid ook onderdeel van de beleving is. Van moderne kunst, standbeelden tot klassieke schilderijen van meesters als Monet en Picasso: het is er allemaal.

Vrienden van Amstel LIVE

Ook in 2024 keert De Vrienden van Amstel LIVE terug naar Rotterdam Ahoy! Maar liefst 14 shows vanaf 11 januari 2024 in de grootste kroeg van Nederland! Wie komt er feest vieren?

Artiesten als The Opposites, Kraantje Pappie, Bizzey en Ronnie Flex. Daarnaast natuurlijk de zangers van het Nederlandse levenslied, zoals je gewend bent van Vrienden van Amstel.

Microclubben bij iNN

Voel jij je soms ook een oma in je twintiger jaren? Dan hebben wij het ideale club voor je gevonden. Toen we zeventien waren was uitgaan tot zeven uur ‘s ochtends nog een eitje, maar nu hechten we veel waarde aan die magische acht uur slaap. De nieuwe Club iNN speelt hierop in. Met hun komst beschikt Amsterdam over de eerste microclub. Je leest er alles over in dit artikel.

Kaasfonduen bij Jansz. x Smelt

Twee van onze favorieten, Jansz. en Smelt, slaan deze winter de handen ineens voor een verrukkelijk kaasfondue-avontuur. In het knusse Jansz kan je nu terecht voor een fondue á la Smelt.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.