Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 25 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Voor de duidelijkheid: wil je date nou wel of niet dat je blijft slapen?

Seks op de eerste date kan geweldig zijn, maar ook ongemakkelijk. Jullie vinden elkaar leuk, want de date was – blijkbaar – succesvol. Je kent elkaar alleen niet goed en dat kan tot awkward situaties leiden. Bijvoorbeeld: jullie hebben net seks gehad maar dan komt de vraag: ga je naar huis of blijf je slapen? Wil jouw date wel echt dat je blijft slapen of doet hij of zij gewoon vriendelijk? 

Omdat jij antwoord wilt op deze vragen, zijn wij op onderzoek uitgegaan.

Wel of niet blijven slapen?

We vinden het soms moeilijk om in te schatten of iemand iets echt meent of stiekem gewoon vriendelijk wil zijn en dus eigenlijk liegt. We doen het zelf namelijk ook zo vaak. Een leugentje om eigen bestwil. Toch wil jij het oprechte antwoord weten op de vraag: is het echt oké als ik blijf slapen? Het antwoord daarop is – als het een redelijk mens is – JA. Jullie hebben een leuke avond gehad en er was duidelijk een klik. Om dan na de seks de kou weer in te gaan om je eigen bed op te zoeken, is onnodig en bovendien ongezellig.

Dus dan: je bent lekker blijven slapen en we komen aan bij de volgende dag. Jouw date heeft een afspraak buiten de deur en vertelt jou dat je nog wel even kan blijven liggen. Je blijft liggen en kijkt de rest van de dag series in bed. Dan komt jouw date thuis. Wel zo gezellig om nog even samen te eten toch? En dan is het avond. Het dilemma is weer terug: blijf je wel of niet slapen? Het antwoord nu is: niet.

Geef elkaar even wat ruimte en ga naar huis. Onze bron vertelde ons namelijk, dat als hij overdag naar zijn afspraak gaat, hij verwacht dat jij weg bent voordat hij weer thuis is. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, waar beide partijen echt samen willen blijven.

Guy Talk

En hoe weten wij dit? Door onze mannen van Guy Talk. Yuki en Danny hebben meegemaakt dat hun dates maar niet weggingen. Ook na meerdere hints te hebben gegeven. Voor een dag kan dat hartstikke gezellig zijn, maar weet wel wanneer je naar huis moet gaan.

Verder bespreken we in deze aflevering over daten de leukste en ongemakkelijkste dates van de mannen. Sascha is bijvoorbeeld ooit weggelopen op een date, Samuel houdt van ultieme romantische dates, Boy nodigt meiden uit in zijn restaurant en Joey verzint slappe smoesjes om weg te komen. Genoeg verhalen om ook deze week weer te genieten.

Heb je de vorige aflevering nog niet gezien? Goed nieuws: dan heb jij nog meer kijkplezier op deze mooie zondag. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.