Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 2 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat een droomhuis: zo ziet het penthouse van Zendaya in Brooklyn er van binnen uit

Zendaya is een van de meest gewilde actrices van dit moment. We wisten allemaal al dat ze getalenteerd was, maar met haar rol in Euphoria zette ze zichzelf écht op de kaart. Maar wat doet ze als ze niet aan het filmen is? Chillen in dit prachtige penthouse in Brooklyn, New York.

Spoiler: het is een van de mooiste celebrity-huizen die we tot nu toe hebben gezien.

Zo ziet het penthouse van Zendaya in Brooklyn eruit

In 2021 kocht de actrice een prachtig penthouse in de Quay Tower in Brooklyn, New York. Voor het prachtig pand, met uitzicht op de skyline van the big apple, betaalde Zendaya 4,9 miljoen dollar. Het is veel geld, maar dan heb je ook wat.

Het penthouse beschikt over drie slaapkamers, 2 badkamers en heeft een oppervlakte van 2050 vierkante meter. Belangrijke details zijn onder andere een open woon- en eetkamer op de hoek, een keuken voor chef-koks en eiken vloeren met brede planken. Er is ook een grote slaapkamer met een dressing room, veel opbergruimte (altijd handig) en een en suite badkamer met een bad en vloerverwarming. En dan hebben we het nog niet eens over de magnifieke stijl van het interieur…

Ook Zendaya heeft geldzorgen

Je zou het niet denken, met zo’n appartement in het bezit, maar ook Zendaya heeft weleens geldzorgen. Net als bij de meeste mensen zijn Zendaya’s geldzorgen en -gewoonten, geworteld in haar opvoeding. “Mijn moeder is een spaarder, dus ik probeer daar altijd aan te denken”, zei ze eind vorig jaar in een interview met de Britse Vogue.

De Euphoria-actrice heeft een vermogen van 15 miljoen dollar, maar maakt zich nog steeds zorgen om haar financiën. “Ik heb altijd het gevoel dat het van de ene op de andere dag weg kan zijn”, zegt ze. Dus hoeveel geld je ook op de bank hebt: we maken ons allemaal weleens druk om de financiën.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.