Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil Kim Kardashian meer kinderen? Ze praat met Gwyneth Paltrow over het uitbreiden van haar gezin

Kim Kardashian is de trotse moeder van vier kinderen: North, 9, Saint, 7, Chicago, 4, en Psalm, 3. Komen daar in de toekomst nog meer lieve kinderen bij? Kim praat samen met Gwyneth Paltrow over de eventuele uitbreiding van haar gezin.

En ze sluit niets uit…

Kim Kardashian praat met Gwyneth Paltrow over het krijgen van meer kinderen

Samen met ex Kanye West heeft Kim al vier prachtige kinderen op de wereld gezet. Komen daar meer mini Kardashians bij? Als het aan Kim ligt is dat niet uitgesloten. In de podcast van Gwyneth Paltrow, Goop, vertelt ze dat alles mogelijk is.

“I just don’t wanna say—never say never. I’m obviously right at the end of that conversation and would have to have someone in my life for a while to make that decision” vertelt Kim in de podcast van 28 december. ”Whatever is meant to be will be.”

En ook als het gaat over trouwen heeft Kim nog hoop. Ze scheidde onlangs officieel van ex Kanye West, maar was daarvoor ook eens getrouwd met Damon Thomas en Kris Humphries. Geen drie keer, maar vier keer is bij Kim scheepsrecht – is ze zelf van mening. “I have this fantasy in my head, like fourth’s time’s a charm,” zegt ze “It’s gonna work out.”

De scheiding van Kim en Kanye is rond en dit is hoeveel alimentatie hij gaat betalen

In 2014 stapten Kim en Kanye samen in het huwelijksbootje, maar na zes jaar huwelijk besloten de twee toch een einde te maken aan hun relatie. Het werd nogal een rommelig zooitje, maar nu, na twee jaar, is de divorce settlement eindelijk daar: er kan officieel gescheiden worden.

Volgens de papieren gaan Kim en Ye voor gezamenlijke juridische en fysieke voogdij, wij kennen dat hier als co-ouderschap. Samen gaan ze dus zorgen voor hun vier kinderen; North West, Saint, Chicago en Psalm. Verder moet Kanye 200.000 dollar per maand aan kinderalimentatie betalen en is hij verantwoordelijk voor de helft van de medische, veiligheids– en onderwijskosten van hun kinderen, inclusief collegegeld, volgens de onbetwiste regeling.

€200.000 is een bizar bedrag, maar met de levensstijl van de Kardashians vliegen de dollars er ook in rap tempo doorheen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.