Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 30 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De ‘clean girl aesthetic’ blijft in 2022 en we gaan voor ‘vanilla girl’ in het nieuwe jaar

Afgelopen jaar was de ‘clean girl aesthetic’ all over TikTok. Een lust voor het oog, maar ontzettend moeilijk om die gedisciplineerde levensstijl na te streven. Volgend jaar gooien we het over een andere boeg, want als we TikTok mogen geloven wordt de ‘vanilla girl‘ lifestyle het helemaal.

Weg met de wekkers om 05:00.

De ‘clean girl aesthetic’ blijft in 2022 en we gaan voor ‘vanilla girl’ in het nieuwe jaar

Als je het afgelopen jaar op TikTok hebt gezeten, dan heb je de clean girl aesthetic video’s vast voorbij zien komen. Je weet wel, de meiden die altijd om 05:00 in de gym staan, prachtige matcha’s drinken, altijd een perfecte huid hebben dankzij hun skincare routine, altijd perfect haar hebben en lekker ruiken. Het is een feestje om naar te kijken, maar ontzettend moeilijk om na te leven.

Goed nieuws: in 2023 gooien we het over een andere boeg. We zien de zachte levensstijl van de vanilla girls steeds populairder worden and we’re here for it. Begrijp ons niet verkeerd, de vanilla girl is nog steeds een lust voor het oog. Ze is alleen iets liever voor zichzelf.

@sincerely_zoya

vanilla girls #lifestyle #cleangirlaesthetic #cleangirl #selfimprovement #grwm #inspo #routine #morningroutine #glow #motivation #pinterest #pinterestaesthetic #pinterestgirl#dreamlife #ootd #scandi #stockholmstyle #stockholmaesthetic #copenhagenstyle #blondegirl #blonde #vanilla #vanillagirl #vanillagirlaesthetic

♬ original sound – ౨ৎ

Andere TikTok-trends die we in 2022 zagen

Niet alleen de clean girl aesthetic was trending, ook andere dingen kregen veel aandacht.

Siren eyes

De siren eyes make-up trend brengt je ogen van een 0 to 100, zo worden je ogen optisch gelift wat je look meteen een ondeugend tintje geeft. Wij waren natuurlijk meteen fan van de look, maar we waren niet de enigen. Zo maakten meerdere celebs de look afgelopen jaar helemaal eigen – zo zien we de iconische looks van Bella Hadid, Megan Fox en Alexa Demie nog steeds voor ons.

@daniellemarcan

you asked, i receive #sireneyes #makeup #beauty #smokey

♬ original sound – DANIELLE

Glazed Donut Nails

Toen Hailey Bieber haar glazed donut nails voor het eerst liet zien tijdens het Met Gala van dit jaar, werden salons al snel overspoeld met verzoeken om de manicure te recreëren. De bedenker van de trend is nagelstyliste Zola Ganzorigt, en die vertelde gelukkig precies hoe we de iconische look zelf kunnen recreëren.

@zolaganzorigt

♬ original sound – Zola

Bleached brows

Heftige, donkere wenkbrauwen zijn niet meer in: dit jaar gingen we voor minimale wenkbrauwen. Celebrities als Kylie Jenner zetten de trend met hun gebleekte wenkbrauwen.

@marlenesuess1

@musifrommars #bleachedbrows #bleach #hair #fyp #fypシ

♬ Hot In It – Charli XCX

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.