Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Will Smith reageert op de het alles onthullende boek van Jada Pinkett Smith

Vorige week dropte Jada Pinkett Smith een flinke bom: zij en Will Smith leven al zeven jaar gescheiden. De wereld was in shock van dit nieuws – maar aan de kant van Will Smith bleef het stil.

Tot nu, want hij laat eindelijk van zich horen.

Jada Pinkett Smith gooit alles open in Worthy

Dat Jada bezig was met een boek wisten we al langer. Toch wist ze vorige week met een grote onthulling de vraag belangstelling naar haar boek flink te vergroten. Ze vertelde tijdens een interview met People dat ze al zeven jaar gescheiden leeft van haar man Will Smith.

Haar boek Worthy, dat 17 oktober in de schappen ligt, gaat in op Jada’s relatie met Tupac Shakur, hoe ze zelfmoordgedachten overwon, de Oscars-klap die de wereld voelde en de waarheid over haar huwelijk met Will, van wie ze dus al zeven jaar in het geheim gescheiden is.

Will Smith reageert

Toen Jada onthulde dat zij en Will niet meer samen leven, vielen veel fans van Will hierover. Het zou volgens beschamend voor hem zijn dat zijn ‘vuile was’ wordt buiten gehangen.

Will schreef een brief aan Jay Shetty, die de boodschap doorgaf aan Jada in een komende aflevering van zijn podcast On Purpose. ‘‘I applaud and honor you,” leest Jay voor. ”If I had read this book 30 years ago, I definitely would have hugged you more. I’ll start now. Welcome to the author’s club. I love you endlessly. Now go get some Merlot and take a rest.”

Jada Pinkett Smith Will Smith
CROLLALANZA / Rex Features Ltd.

Geen greintje woede vanuit Wills kant, dus. Hij schrijft in een e-mail aan The New York Times dat het boek van Jada een wake-up call was. “When you’ve been with someone for more than half of your life a sort of emotional blindness sets in,” schrijft de acteur. “You can all too easily lose your sensitivity to their hidden nuances and subtle beauties.”

Dat er nog veel liefde is tussen de twee, dat is duidelijk. In het interview gaf Jada ook een duidelijke reden waarom ze apart leeft, maar niet gescheiden is van Will. Of de twee ooit van plan zijn te scheiden is onduidelijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.