Emma Toussain
Emma Toussain Events 26 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Win 2 x 2 tickets voor early access op re-store event van Studio HENK: scoor designmeubels tot 70 procent korting

Iedereen droomt van een mooi interieur, maar vaak hangt aan mooi (en kwaliteit) wel een prijskaartje. Gelukkig, als je slim bent, kan je de dure items voor een stuk minder scoren. Studio HENK houdt hun jaarlijkse Re-store event en dat betekent dat jij voor heel weinig mooie meubels kunt kopen.

Re-store event van Studio HENK

Het event is altijd druk bezocht en de beste items zijn natuurlijk altijd als eerst weg, maar wij mogen nu 2 x 2 tickets weggeven voor early access op vrijdagavond 28 juni. Het officiele event begint op 29 juni, dus je hebt dan écht first pick de avond ervoor.

Wat je moet doen om daar bij te zijn?

  1. Schrijf je in voor het re-store event via deze link (zie ook link in IG-bio)
  2. Reageer onder onze Instagram-post met wie jij vrijdagavond 28 juni wil gaan shoppen

That’s it! Vrijdagochtend 28 juni worden de winnaars bekendgemaakt via Instagram. Goed om te weten is dat als je de early access tickets wint, dat je je om 19.00 uur moet melden in de Vanzantenhal in Nieuw-Vennep. En om nog duidelijk te zijn: je wint dus géén meubelstuk, je wint het privilege van early access én dus kans op de beste meubels van stal (hihi) te scoren mee naar huis te nemen.

Duurzaamheid staat bovenaan

Het Re-store evenement is belangrijk voor Studio Henk, om zo hun reis om een volledig zero-waste meubelmerk te worden voort te zetten. Ze zetten zich in om verspilling tegen te gaan door deze meubels tegen gereduceerde prijzen aan te bieden, omdat ze vinden dat ze een tweede kans verdienen.

Slick back bun zoals Virgil van Dijk: zó doe je dat

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.