Emma Toussain
Emma Toussain Events 30 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

WIN 2x tickets voor de F1-Heineken Pitwall Bar op vrijdag 2 september

Aankomend weekend vindt de Grand Prix van Zandvoort plaats en heel Nederland is in rep en roer. Inmiddels wordt het hele circuit omgetoverd tot strijdtoneel en we hopen natuurlijk allemaal dat Max Verstappen er met de winst vandoor gaat. Ben jij F1-fan en ben je er niet bij? Dan hebben we iets heel leuks voor je.. je kunt nu namelijk 2 kaartjes winnen om op vrijdag 2 september naar de vrije training te kijken vanuit de Heineken Pitwall bar.

LET’S GO!

Win tickets voor de F1-Heineken Pitwall Bar

Zondag 4 september zit heel Nederland voor de buis gekluisterd om te kijken of het Max lukt om zijn thuisrace te winnen. Maar niet alleen zondag is er activiteit op het circuit, nee, het hele weekend is het groot feest. Vrijdag begint het met de vrije training en dan kan je iedereen dus al in actie zien. Jij kunt dus kaarten winnen om jouw favoriete coureurs aan het werk te zien!

Deze kaarten geven jou toegang tot de Pitwall Bar en dat zit wel héél erg dicht bij het circuit. Op een unieke locatie tegenover de grandstand geniet jij van hetzelfde uitzicht als de teambazen. Je kunt alle auto’s en coureurs dus heel goed zien! Daarnaast heb je ook de hele dag toegang tot de Heineken Hospitality lounge (VIP). Naast de live actie op de baan volg je de coureurs vanuit alle hoeken op de schermen in de pitwall. Dat is wel heel erg tof, toch? Dachten wij wel.

Wat moet je doen?

1. Like onze post op Instagram of Facebook
2. Reageer met een reden waarom jij graag deze kaarten wil winnen
3. Tag degene die jij graag mee wilt nemen
4. Extra kans? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief. Scroll even naar onder en laat je e-mailadres achter!

Wie weet zit jij aanstaande vrijdag te genieten van de F1 onder het genot van een lekker biertje. Good luck!

Zó vieren Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zomervakantie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.