Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

WIN: een hair rescue-pakket van Hair Rituel by Sisley voor gezond en verzorgd haar

Last van dof haar dat wel wat verzorging kan gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je, we geven namelijk een volledig hair rescue-pakket van Hair Rituel by Sisley weg. Zo loop je aankomende zomer met een glanzende bos haar die goed verzorgd is. Wat je moet doen om te winnen? Lees maar snel verder.

Hair Rituel by Sisley

Inmiddels is het duidelijk: haircare is the new skincare. We komen erachter dat we niet alleen de buitenkant van ons haar moeten verzorgen, maar het haar bij de vezel aan moeten pakken. Het Sisley-onderzoeksteam heeft zijn beauty-expertise ingezet voor de productie van de beste haarverzorging en heeft twee dingen geconstateerd: de compositie en de werking van de cellen van de huid en de hoofdhuid lijken erg op elkaar en het zijn dezelfde factoren die het haar beschadigen (stress, vermoeidheid, vervuiling, genetische veroudering).

Hair Rituel by Sisley

Om het haar dezelfde aandacht te geven als de huid heeft Hair Rituel by Sisley een zeer efficiënte verzorgingslijn voor vrouwen en mannen ontwikkeld, die een krachtige concentratie van plantaardige extracten, essentiële oliën, mineralen, vitaminen of proteïnen bevat. En wij spreken uit ervaring: dit volledige hair rescue-pakket wil je zo snel mogelijk aan je routine toevoegen.

Wat geven we weg?

Om je te voorzien van een volledige haarverzorgingsroutine geven we een prachtig pakket van Hair Ritual by Sisley weg. In dit pakket zitten de volgende producten:

1. Volumeshampoo
2. Conditioner
3. Verzorgend masker
4. Haarolie
5. La Crème tegen hitte

Hoe kan je winnen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je direct enthousiast bent geworden om het volledige hair rescue-pakket te proberen. Wat moet je doen om te winnen? Het is heel simpel, ga naar onze laatste Instagram-post, reageer waarom jij dit wil winnen en schrijf je in op de nieuwsbrief van Sisley via de website. En nu hopen dat je straks met mooi, verzorgd haar de zomer in gaat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.