Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kanye West is op liefdesvakantie met topmodel Irina Shayk voor zijn verjaardag

Begin dit jaar werd bekend dat Kim Kardashian en Kanye West na een huwelijk van zes jaar en een relatie van tien jaar gaan scheiden. Hoewel de scheiding nog in volle gang is, gaan er alweer geruchten rond over een nieuwe liefde voor Kanye West. Hij zou namelijk volgens verschillende bronnen al maanden daten met topmodel Irina Shayk.

De twee werden afgelopen week samen in Frankrijk gespot voor zijn 44e verjaardag.

Kanye West en Irina Shayk

Na zijn scheiding van Kim Kardashian, is Kanye West aan het daten met topmodel Irina Shayk. Hoewel dat als verrassing komt, is Kanye al langer weg van Irina. In 2010 speelde Irina een rol in de videoclip voor zijn nummer Power. Datzelfde jaar bracht hij het nummer Calvin Klein Denim Flow waarin hij het had over vrouwen die hij wilde ontmoeten. In ht nummer zegt hij, “I wanna see Irina Shayk next to Doutzen.” In 2012 liep Irina mee in de modeshow van Ye in Parijs.

Hoewel dat allemaal al langer geleden is en er een heel huwelijk (+ vier kinderen) met Kim Kardashian tussen zit, zijn Kanye en Irina nu toch aan het daten. In april werd Irina al gespot in New York City met een t-shirt van DMX aan, dat Kanye West ontwierp met Balenciaga. DeuxMoi stelt dat de berichten over Kanye en Irina pas in mei binnen begonnen te stromen. Een bron vertelde toen, “Kanye West is now secretly dating Irina Shayk aka Bradley Cooper’s baby mama.” Daarop antwoordde DeuxMoi, “After further looking into this, I don’t know if “dating” is the right word, but there is perhaps some interest there.” Waarop een andere bron zei, “Def dating.”

Kim Kardashian en Kanye West: een tijdlijn van hun relatie

Kim Kardashian

Afgelopen week werden de twee samen gespot in Frankrijk, om de verjaardag van Kanye West te vieren. Ze werden lachend gezien bij een boutique hotel in de Provence en zien eruit als een koppel. Volgens TMZ zijn de twee voor 100% op een romantische vakantie met elkaar.

En hoe denkt ex Kim Kardashian daarover? Die maakt zich volgens The Sun niet druk over Kanye West en Irina Shayk. Een insider vertelt, “Kim doesn’t buy into the Irina rumors at all. She’s not bothered at all about it, no one in her circle appears to care or believe it. Even if it is true, I doubt she’ll even be upset at this point.” Kim en Kanye hebben vier kinderen samen: North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (2).

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.