Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Y2K-top wordt een van de grootste modetrends voor komende zomer

Het is geen verrassing dat trends uit de 90’s en 00’s in no-time hun comeback maken. Eerder zagen we al hoe verschillende haar- en beautytrends terugkwamen, nu nemen ook de modetrends het over. Voor komende zomer staat de boob tube op de planning, een échte Y2K-trend die al gedragen wordt door sterren als Kendall Jenner en Bella Hadid.

De top wordt een van de grootste modetrends voor de zomer.

Modetrends voor de zomer: boob tube

De top werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren vijftig, maar werd in de 70’s pas echt een groot succes. Vrouwen mochten meer huid laten zien en de top stond voor vrijheid van vrouwen. Toen de 80’s om de hoek kwamen kijken ging de boob tube de prullenbak in. In de 90’s en 00’s kwam de top weer helemaal terug en ruim twintig jaar later in 2021 is het een van de grootste modetrends die we komende zomer gaan zien.

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Kendall Jenner, Kylie Jenner en topmodel Bella Hadid gingen ons al voor met de boob tube en postten verschillende foto’s met de top op Instagram. Door hen en andere influencers werd de top weer bekend bij het grote publiek. Een aantal jaar geleden werd er al gesproken over een comeback van de boob tube, toch zien we hem nu pas echt terug.

Catwalks

Voor de zomer van 2020 zagen we de top bij Blumarine, Brandon Maxwell en Staud. Voor aankomende zomer werd de top gespot bij Chanel, D-Antidote, Khaite en Hermès. Het moge duidelijk zijn dat er komende zomer maar één ding opzit als het om modetrends gaat: de boob tube. Na maanden van thuiszitten in onze joggingbroek kunnen we deze top wel gebruiken om naar een feestje te dragen, toch? Thanks to Kylie en Kendall Jenner en muse Bella Hadid hebben we genoeg inspiratie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.