Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 11 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

You seizoen 3: deze nieuwe gezichten ga je zien in het derde seizoen

Eind december 2019 werd dan eindelijk het tweede seizoen van de hitserie You gelanceerd op Netflix. Inmiddels weten we sinds het begin 2020 dat er ook een derde seizoen op de planning staat, die op 15 oktober op Netflix verschijnt. Al eerder werd duidelijk dat er nieuwe karakters in You te zien zijn, wij stellen ze aan je voor.

Er zijn namelijk genoeg nieuwe gezichten te zien.

You: seizoen 3

Het is overduidelijk dat Joe Goldberg (of Will als je hem liever zo noemt) nog niet klaar is met mensen de stuipen op het lijf jagen. Maar net wanneer je dacht dat Joe gesetteld is met zijn – nogal onstabiele – vriendin Love en ze ook nog eens zwanger is (OMG), lijkt niets minder waar. Aan het einde van seizoen 2 zien we hem namelijk naar zijn nieuwe buurvrouw kijken. “I will figure out a way to get to you. See you soon, neighbour,” zegt hij.

Wie is deze mysterieuze vrouw? En gaat Joe haar ook de stuipen op het lijf jagen? In de eerste teaser zagen we dat hun zoon Henry heet en zien we Joe en Love als ouders. Toch zijn we nu al benieuwd waar het nieuwe seizoen over gaat, maar eerst willen we voorgesteld worden aan de nieuwe gezichten.

Nieuwe karakters

Scott Speedman, die we kennen uit Underworld-films, speelt een terugkerend personage genaamd Matthew. Volgens Deadline is hij een succesvolle CEO, echtgenoot en vader. “He’s reserved, at times mysterious, and has a tendency to be withdrawn, all of which masks a deep well of emotion underneath.” Hij blijkt ook erg mysterieus, dat belooft wat.

VALERY HACHE / AFP

Ook Shalita Grant (NCIS, Santa Clarita Diet) en Travis Van Winkle (The Last Ship, Instinct) zijn nieuwe leden van de cast. Shalita speelt een “mom-fluencer” genaamd Sherry. “She appears down to earth, but is actually a mean girl who only pretends to welcome Love into her social circle.” Travis speelt de rijke Cary, hij sluit Joe in zijn inner circle. Dat loopt vast niet goed af.

Dan hebben we nog Michaela McManus (The Vampire Diaries), zij speelt Joe’s getrouwde buurvrouw Natalie. Haar zagen we al aan het einde van You seizoen 2. Volgens TV Line is Natalie succesvol en sociaal van de buitenkant, maar Joe kijkt door haar “picture-perfect exterior” heen. Ook Tati Gabrielle vergezelt de cast, zijn speelt de no-nonsense bibliothecaris Marienne. Het is duidelijk dat Joe teruggaat naar de bieb.

Ben Mehl (The Good Wife) speelt ook een bibliothecaris (waar hebben we ze voor nodig?) en Mackenzie Astin (Homeland) speelt de zachtaardige en goedhartige Girl, een professor. Maar dat is nog niet alles, want Shannon Chan-Kent speelt Kiki, een getrouwde life coach. Haar man, Brandon, wordt gespeeld door Christopher Sean.

Dan speelt Chris O’Shea de rol van Andrew, een huisvader en zijn man wordt gespeeld door Bryan Safi. En dan hebben we nog Dr. Chandra, gespeeld door Ayelet Zurer (Daredevil), een ervaren relatietherapeut. Jack Fisher speelt de jonge Joe, we zien hem terug in flashbacks. Het lijkt erop dat de cast van You inclusiever is geworden en dat we te maken krijgen met therapiesessies en coaches. Dat belooft wat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.