Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele had het meest hilarische antwoord op de vraag hoeveel sekspartners ze heeft gehad

Als je afgelopen week niet onder een steen hebt geleefd, weet je dat Adele met een nieuw album komt en dat het internet compleet losgaat sinds het nieuws uitkwam. Om het album nóg meer op te hypen, ging Adele afgelopen weekend live op Instagram en deelde ze een sneak preview van haar nieuwe single Easy On Me. Ook kreeg ze vragen van haar 40,7 miljoen volgers.

En daar zat één hele bijzondere vraag bij.

Adele in Instagram Live

De meeste fans wilden meer weten over het album van de zangeres, terwijl anderen juist geïnteresseerd waren in haar leven tijdens de lockdown en haar covershoot voor Vogue. Maar, er was ook een fan die in hele andere dingen geïnteresseerd was. De vraag luidde wat Adele’s body count is (aka hoeveel sekspartners ze heeft gehad). Hoewel de zangeres de vraag makkelijk had kunnen negeren, las ze de vraag hardop voor (in haar Londense accent) en vroeg ze droog, “What does that mean?” Haar gezicht lijkt op deze emoji: 😐.

Haar reactie op de brutale vraag was kortom hilarisch én iconisch. Wij hebben de video inmiddels al meer dan 100 keer bekeken. Natuurlijk zagen andere fans het ook en werden er direct reacties op Twitter gedeeld. Zo schreef een fan, “NOT SOMEONE ASKING ADELE HER BODY COUNT LMAOOO,” en voegde een ander toe, “Which one of you nosey ass bitches asked Adele her body count?” Een derde schreef, “Oh I love Adele not knowing what body count is.”

Net toen we dachten dat we niet meer van Adele konden houden, zorgt ze er toch weer voor. Haar nieuwe single Easy On Me verschijnt aankomende vrijdag 15 oktober. Haar vierde album komt uit op 10 december en om heel eerlijk te zijn: we kunnen nu al niet wachten op de nieuwe muziek van Adele.

Adele deelt teaser en releasedatum van nieuwe muziek op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.