You seizoen 3: wij stellen je voor aan alle nieuwe karakters in de serie (en dat zijn er veel)

Eind december 2019 werd dan eindelijk het tweede seizoen van de hitserie You gelanceerd op Netflix. Inmiddels weten we sinds het begin van dit jaar dat er ook een derde seizoen in de pijpleiding zit. Niemand minder dan Penn Badgley himself verklapte dat er een derde seizoen aankomt en sindsdien zitten wij niet meer stil.

Eerder bleek al dat er nieuwe karakters in You te zien zijn, maar dat er zoveel nieuwe gezichten bijkomen wisten we nog niet.

You: seizoen 3

Het is overduidelijk dat Joe Goldberg (of Will als je hem liever zo noemt) nog niet klaar is met mensen de stuipen op het lijf jagen. Maar net wanneer je dacht dat Joe gesetteld is met zijn – nogal onstabiele – vriendin Love en ze ook nog eens zwanger is (OMG), lijkt niets minder waar. Aan het einde van seizoen 2 zien we hem namelijk naar zijn nieuwe buurvrouw kijken. “I will figure out a way to get to you. See you soon, neighbour,” zegt hij.

Wie is deze mysterieuze vrouw? En gaat Joe haar ook de stuipen op het lijf jagen? We snappen je vragen en wij hebben ze ook. Op seizoen 3 moeten we dan misschien nog even wachten, we kunnen je wel alvast voorstellen aan de nieuwe cast. Netflix heeft namelijk zojuist de volledige cast bekend gemaakt en er komen veel nieuwe gezichten bij.

Nieuwe karakters

Scott Speedman, die we kennen uit Underworld-films, speelt een terugkerend personage genaamd Matthew. Volgens Deadline is hij een succesvolle CEO, echtgenoot en vader. “He’s reserved, at times mysterious, and has a tendency to be withdrawn, all of which masks a deep well of emotion underneath.” Hij blijkt ook erg mysterieus, dat belooft wat.

VALERY HACHE / AFP

Ook Shalita Grant (NCIS, Santa Clarita Diet) en Travis Van Winkle (The Last Ship, Instinct) zijn nieuwe leden van de cast. Shalita speelt een “mom-fluencer” genaamd Sherry. “She appears down to earth, but is actually a mean girl who only pretends to welcome Love into her social circle.” Travis speelt de rijke Cary, hij sluit Joe in zijn inner circle. Dat loopt vast niet goed af.

Dan hebben we nog Michaela McManus (The Vampire Diaries), zij speelt Joe’s getrouwde buurvrouw Natalie. Haar zagen we al aan het einde van You seizoen 2. Volgens TV Line is Natalie succesvol en sociaal van de buitenkant, maar Joe kijkt door haar “picture-perfect exterior” heen. Ook Tati Gabrielle vergezelt de cast, zijn speelt de no-nonsense bibliothecaris Marienne. Het is duidelijk dat Joe teruggaat naar de bieb.

Ben Mehl (The Good Wife) speelt ook een bibliothecaris (waar hebben we ze voor nodig?) en Mackenzie Astin (Homeland) speelt de zachtaardige en goedhartige Girl, een professor. Maar dat is nog niet alles, want Shannon Chan-Kent speelt Kiki, een getrouwde life coach. Haar man, Brandon, wordt gespeeld door Christopher Sean.

Dan speelt Chris O’Shea de rol van Andrew, een huisvader en zijn man wordt gespeeld door Bryan Safi. En dan hebben we nog Dr. Chandra, gespeeld door Ayelet Zurer (Daredevil), een ervaren relatietherapeut. Jack Fisher speelt de jonge Joe, we zien hem terug in flashbacks. Het lijkt erop dat de cast van You inclusiever is geworden en dat we te maken krijgen met therapiesessies en coaches. Dat belooft wat.

Reageer op artikel:
You seizoen 3: wij stellen je voor aan alle nieuwe karakters in de serie (en dat zijn er veel)
Sluiten