Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Celebrity 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit Twitterdraadje wíl je zien – Wat is Zac Efron zijn hottest filmrol?

Als er één acteur is waar wij millennials ooit wel een keer verliefd op zijn geweest, is het Zac Efron wel. Velen van ons zijn opgegroeid met vlinders voor hem in onder andere High School Musical. Enne, we kunnen best zeggen dat dat onveranderd is, niet?

Well, dan is het volgend Twitterdraadje echt een die je wil zien.

Twitterdraadje: Zac Efron hottest filmrol

Op Twitter gaat een “discussie” gaande over Zac Efron zijn hottest filmrol. Eerlijk is eerlijk, dat is nog best lastig te bepalen. Want ga je dan voor zijn rol in 17 Again (2009), of is-ie nu op zijn knapst, in de Netflix-serie Down to Earth?

Hoe het begon

Het begon allemaal toen een paar fans op Twitter stelden dat Zac er het beste uitzag in de film 17 Again. In die film speelde hij een vader die ineens vastzat in het lichaam van een tiener. Op die Tweets haakten andere fans weer in, zij vonden dat hij het knapst was in de musical Hairspray.

Het duurde niet lang, of Zac’s hele cv kwam op Twitter voorbij. Van The Greatest Showman tot High School Musical: de meningen over Zac zijn hottest filmrol waren verdeeld. Het resultaat? Een Twitterdraadje vol fijne foto’s. Oh men, wat moeten we zonder Twitter?

Wij hopen vooral dat de knapste acteur ever nog lang doorgaat met tweet-worthy films, zodat we nog lang kunnen discussiëren over waar-ie het knapst is.

Relatiestatus

Anyway, de hottie zit de laatste tijd niet stil. In 2020 kwam hij nog met de documentaire Down to Earth, die hij samen maakte met wellnessexpert Darin Olien.

Zijn plannen voor 2021 zijn nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop alsof Zac tijd heeft gemaakt voor wat romance. De roddel is dat hij tóch nog samen zou zijn met model Vanessa Valladares.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.