Aartie Narain
Aartie Narain Career 6 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Sta jij ertussen? Déze sterrenbeelden hebben het meeste geluk in hun carrière in 2021

Succes op het werk: dat willen we allemaal wel. Het nieuwe jaar is altijd een goed moment om intenties vast te stellen, en zo ook voor je carrière. Het goede nieuws is dat 2021 het beste carrièrejaar wordt voor deze sterrenbeelden. Sta jij ertussen?

Wie hebben er een fantastisch jaar voor de boeg – als we het hebben over de carrière? Volgens de sterren zijn dít de geluksvogels:

Sterrenbeelden carrière

Je teken heeft niet alleen invloed op werkethiek maar onthult ook veel over je (ideale) carrière. Ben jij een Stier of Maagd? Lucky you, want dan heb jij dit jaar het meest geluk in je carrière. Dit heeft je sterrenbeeld nog meer over je te vertellen.

Stier

Jij ben super betrouwbaar en eerlijk. Je vindt het totaal niet erg om hard te werken, want je weet waarvoor je werkt. Je houdt namelijk van mooie dingen. Maar er zijn ook bepaalde gevoelens die je tegenhouden, want je houdt namelijk niet van verandering.

Ondanks je hier niet van houdt, staat er wel een hoop verandering op je te wachten dit jaar. Vooral op het gebied van je carrière. Loslaten en je overgeven aan wat er gebeurt, is wat jij dit jaar zal leren. Wees bewust van waar je kracht ligt en ga ervoor. You can do it.

Maagd

Maagden zijn échte productieve doeners die weten hoe ze hun doelen kunnen bereiken. Jouw geest is gericht op analyse en logica, dus als je een droom hebt die misschien te groot lijkt, heb jij als een échte Maagd altijd een plan dat logisch is. Vooral als het gaat om je carrière.

Hoewel dit jaar jouw carrièrejaar wordt, is het belangrijk om ook rust in je leven te creëren. Reorganiseer je agenda en zorg voor meer me-time. Je kunt dit jaar namelijk wat meer rusteloosheid ervaren, vooral als je van plan bent om een ​​sprong in het diepe te wagen. Just breathe. Het gebeurt allemaal precies zoals het hoort.

Meer over sterrenbeelden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.