Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 12 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de grappige maar ook verdrietige reden dat Zayn Malik zijn kippen geen naam geeft

Gister hoorden we opeens (uit het niets!) dat Zayn Malik, een Britse artiest en natuurlijk ook bekend uit de voormalige boyband One Direction, een interview doet. Na zes jaar verbreekt hij de stilte en schuift hij aan bij podcast-host Alex Cooper in Call Her Daddy. Alex vraagt of hij huisdieren heeft en já, dat heeft ‘ie.

Waarom Zayn zijn kippen geen naam geeft

Zayn vertelt dat hij drie katten heeft, drie honden, drie schildpadden en zes kippen. Een echte beestenboel dus. Maar hij vertelt ook dat hij zijn kippen geen naam geeft, zoals hij zijn andere dieren wel bij een naam noemt. Natuurlijk hoeft dat ook niet, maar waarom niet?! En nee, hij slacht die beestjes niet.  Maar.. het gaat wel om iets anders en  daar heeft hij nog wel een grappig verhaal bij. En ook stiekem een beetje verdrietig.

@callherdaddy

😂😂 new episode with @Zayn out now on Spotify!!

♬ original sound – Call Her Daddy

“I got too attached last time,” vertelt hij. Eén van zijn vorige kippen werd ziek, dus die bracht hij naar de dierenarts voor een scan. Maar toen hij aankwam bij de dierenarts, moesten ze daar best wel lachen. Omdat niemand kippen naar de dierenarts brengt. Ze hebben toen wél de scan gedaan (en Zayn moest dus gewoon dokken), maar onderweg naar huis stierf de kip in zijn armen. Eigenlijk best wel een beetje zielig dus.

 

 

Rianne (32): ‘Mijn man vertelde me na een huwelijk van 4 jaar dat hij op mannen valt’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.